Hallands Nyheter

Arvidstorp vill gå på semester i ledning

LIVE-TV

- CHRISTOPHE­R VALLERIUS christophe­r.vallerius@hn.se

Arvidstorp­s IK ångar på som aldrig förr i division 7 norra och har bara en poäng upp till serieledan­de BK Viljan. Nu vill laget avsluta vårsäsonge­n i topp med tre poäng i tvmatchen mot Frillesås FF.

– Säsongen har gått otroligt bra och det känns jätterolig­t såklart. En poäng är inte mycket och vi har sagt från början att vi ska upp, säger AIK:S tränare Vedat Hajrizi.

Inför mötet med sjundeplac­erade Frillesås FF har AIK bara förlorat två matcher på hela säsongen och kommer närmast från tre raka vinster. Vedat Hajziri menar att gemenskape­n och sammanhåll­ningen i laget är något som bäddat för den lyckade säsongen.

– Alla ger verkligen hundra procent det här året och det finns en helt annan vilja från killarna än tidigare. Vi har fått ihop ett riktigt bra lag som jag verkligen vill berömma.

EFTER MATCHEN MOT Frillesås tar serien uppehåll till augusti och även om inte allt ligger i egna händer menar Vedat att AIK har blivit ett lag att räkna med.

– Vi har utan tvekan börjat få respekt från de andra lagen och det är inte som Hallands Nyheter sänder matchen mellan Arvidstorp och Frillesås på vår sajt hn.se. Sändningen startar 18.50, tidigare när vi var slagpåse. Vi är inte det där laget som man tog tre säkra poäng mot tidigare. Hur bra koll har du på Frillesås?

– Jag har ganska bra koll faktiskt och vi mötte de tidigt på säsongen när vi vann på bortaplan. De har ett bra spelsystem och krigar på ordentligt. Men jag tror på oss på hemmaplan och det är bara tre poäng som gäller.

Framgångar­na på plan har även gjort att publiken återigen fått upp ögonen för laget.

– VI HAR ett väldigt bra publiksnit­t och vi har fått en del extra nu när folk ser att vi är ett topplag, säger Vedat. Till sist, hur tror du matchen slutar?

– Självklart tippar jag på vinst men det är svårt att säga innan exakt med hur mycket. Men jag tror på 4–1. Samtidigt vill jag berömma laget och jag har underbara spelare att jobba med. De respektera­r mig och jag respektera­r dem.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden