Hallands Nyheter

Nominerad till årets musiker

-

Douglas Möller från Varberg spelar i bandet Flamingokv­intetten. Nu är han nominerad till årets musiker på Guldklaven­galan som går av stapeln under dansbandsv­eckan i Malung.

Douglas Möller, 70, från Varberg är en av medlemmarn­a i dansbandet Flamingokv­intetten som har varit i gång sedan 60-talet. Själv har han varit medlem i bandet i 10 år. Nu är han nominerad och har chans att vinna i kategorin ”årets musiker” på Guldklaven-galan i Malung, söndagen den 15 juli. Det är Sveriges största gala inom dansbandsb­ranschen.

– Det är jätterolig­t. Jag är helt förbluffad. Det finns många, många musiker som kan bli nominerade så det är jätteskoji­gt, säger han.

”Det är alltid en heder att bli nominerad.”

DOUGLAS MÖLLER

 ?? Bild: ANNIKA KARLBOM ?? ALBUMAKTUE­LLA. Pernilla Andersson än från Nösslinge utanför Varberg träffade Samuel från Sunne i Värmland på scen under en jazzkväll. Nu släpper de sitt andra album med gruppen ”More than a pair”.
Bild: ANNIKA KARLBOM ALBUMAKTUE­LLA. Pernilla Andersson än från Nösslinge utanför Varberg träffade Samuel från Sunne i Värmland på scen under en jazzkväll. Nu släpper de sitt andra album med gruppen ”More than a pair”.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden