Hallands Nyheter

”Vår bästa match för år

FOTBOLL: TVÅÅKER ÖVERTYGADE STORT I BORTAMÖTET MOT ODDEVOLD

-

Mattias Lindström, tränare i Tvååker, var riktigt nöjd över segern mot Oddevold, som innan inte hade förlorat på hemmaplan och bara släppt in tre mål.

”Det satt snabbt för oss i dag.” MATTIAS LINDSTRÖM Tränare Tvååkers IF

ODDEVOLD TVÅÅKER

0-1

0 3

– Jag hade förväntat mig en lite jämnare match, sa Mattias Lindström efter matchen.

Det var länge osäkert om matchen skulle bli av. Regnet föll tungt och vinden blåste kallt över Rimnersval­len. Åskan som låg och hotade gjorde domarna osäkra på om matchen kunde spelas. Men 25 minuter efter utsatt tid drog matchen till slut igång. Det var väl tur för er att matchen drog igång?

– Ja, för våran del var det det. Vi har vart med om mycket det här året, men det var inget snack om att det skulle spelas även fast åska och blixtar är farligt, sade tränare Mattias Lindström.

Trots det bistra vädret tog det inte lång tid innan Tvååker hittade värmen. Ett jätteläge serverades när Oddevolds målvakt slarvade med en rensning. Bollen studsade till Jonatan Eriksson, som dock var lite för ivrig och skottet gick långt utanför.

– Det satt snabbt för oss idag. Oddevold är starka på omställnin­gar och har inte lika mycket boll som många andra lag. Deras spelsätt passar oss, och vi kunde hitta ytor på innermittf­ältet och ut på kant, sa Mattias Lindström.

NÅGRA MINUTER SENARE var Jakob Adolfsson på väg att bli fri, men han revs ner och domaren blåste frispark. Ingen lycka den gången heller, men Tvååker fortsatte med

 ??  ?? MÅLSKYTT. Johan Persson fick fram pannan och satte 3-0, vilket blev slutresult­atet.
MÅLSKYTT. Johan Persson fick fram pannan och satte 3-0, vilket blev slutresult­atet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden