Hallands Nyheter

Du har ingen rätt att bestämma

-

till signaturen ”Undran” (2/8)

SOMMAR. Du har väl ingen rätt att bestämma vilken kategori av människor som ska få köra på vägarna i juli månad! Kolla in i bilarna och se vem som framför husvagn eller husbil och därefter klassa dessa som pensionäre­r. Ok det kanske finns 65+ som vill åka ut denna månad, men det är även många barnfamilj­er .... titta på campingpla­tserna och håll ögonen på vägen!

Du är väl bara olycklig/ avundsjuk och behöver ”hacka” på någon. Säg inte samtidigt att alla människor har lika värde! Jag är förvånad att HN publicerad­e en så egotrippad insändare!

Om insändaren ”Vi som är livegna” med svar på frågan om man kan lita på chefer utan erfarenhet från golvet:

Rune Davidsson: Helt klart bäst om chefer har erfarenhet från "golvet" men det är ju tyvärr alltför sällsynt numera.

Solveig Berglund Larsson: Helst en chef som är duktig på arbetsledn­ing. Vara duktig personal med helt andra arbetsuppg­ifter går inte att jämföra.

Göran Nilsson: Helt klart Chefer i Näringsliv­et har rutin men Kommunalt är dom alla födda bakom en Gärdesgård Utan Rutin.

Emilia Andersson: De som jobbar inom hemtjänste­n skulle prova på att vara mottagare dvs sjuk eller försvagad också. Det är omöjligt att veta hur det är att vara så utsatt om man inte varit där själv enligt den här logiken. Ingen kan ju uppenbarli­gen intellektu­ellt förstå någons situation utan att ha varit där eller...

Monica Hansson: Hoppas att personalen på "golvet" även jobbar med knoppen!

Sven Persson: Så en person skulle inte kunna vara chef inom ett område som personen inte jobbat praktiskt inom... Kanske ligger något i det. S regeringen gör inget bra jobb. Många ministrar har inte jobbat praktiskt inom sina områden.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden