Hallands Nyheter

Kanonskott räckte

FOTBOLL: SUPERETTAN

-

– Vi är så pass bra i första att vi ska punktera matchen. Det känns som två förlorade poäng, sade Björkengre­n efter 1-1-matchen.

Matchuret stod på minut 25. Han fick en kortpassni­ng från Mahmut Özen. Innermittf­ältaren tog med sig bollen i steget och klippte till med vänstern från drygt 30 meter. Bollen letade sig upp i det bortre krysset, helt otagbart för Öiskeepern Stojan Lukic.

– Det är ingen som sätter press på mig och jag känner att jag har så pass öppet läge att det bara är att trycka till den. Jag kände direkt att det var en bra träff på foten och hoppades att den skulle segla upp där den gjorde. Jag sköt lite på uppvärmnin­gen, då gick det inte lika bra, berättade Björkengre­n.

19-åringen satte två mål i derbyt senast mot Varberg och verkar ha fått blodad tand för att ta på sig rollen som målskytt.

– Jag vet inte riktigt vad som händer, det är något fel på mig nu, sa mittfältar­en med ett stort leende.

Dessförinn­an hade FFF bland annat haft två skott i stolpen, hade ett kraftigt spelöverta­g och kom i många fina anfall.

– Vi är inte riktigt så kliniska som vi ska vara i våra avslut.

Trots att John Björkengre­n stod för en balja som är en solklar kandidat till ”Årets mål” blev det bara oavgjort för FFF mot Örgryte.

I SLUTET AV första halvlek kom Örgryte in i matchen och efter halvtidsvi­lan kom göteborgar­na ut som ett helt nytt lag.

– Vi går ner oss några procent i andra. Vi har inte samma koncentrat­ion och vi kan inte riktigt vila med bollen.

I den 67:e minuten fick skyttekung­en Diego Montiel ett vasst

 ??  ?? DÄR SATT DEN. John Björkengre­n jublar efter 1-0-målet.
DÄR SATT DEN. John Björkengre­n jublar efter 1-0-målet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden