Hallands Nyheter

Inte till vinst

- MARTIN ÖRTEGREN martin.ortegren@hn.se

frisparksl­äge strax utanför straffområ­det. Bollen tippades i ribban av Hampus Nilsson, men Hannes Sahlin kunde relativt ostört raka in kvittering­en.

– Det är lite retfullt att vi släpper in mål på en fast situation, sa Ffftränare­n Hasse Eklund, som fortsatte med sin analys av matchen:

– Det var en bra Superettan­match med högt tempo. I första hade vi flera bra lägen där vi inte fick till avsluten och vi hotade dem med både inlägg och centralt.

DET FANNS FLERA faktorer till att Öis var det bättre laget efter paus.

– Det blir lite så när man ligger Falkenberg­s Ff-örgryte 1-1 (1-0) Målen: 1-0 John Björkengre­n (25), 1-1 Hannes Sahlin (67)

Publik: 3376

Så startade FFF: Hampus Nilsson Mahmut Özen (varnad 89), Tobias Karlsson, Tibor Joza ,Tobias Englund - Karl Söderström (89), Christoffe­r Carlsson, John Björkengre­n, Anton Wede - Chisom Egbuchulam (74), Erik Pärsson.

Avb: Johan Brattberg (mv), Linus Andersson, Per Karlsson, Edi Sylisufaj, Mergim Laci (89), Enock Kwakwa (74), Passi Prudence. under och satsar mer framåt. I andra satte de oss på större prov, vi blev lite utsträckta i laget och gav dem mycket tid. Vi ville få upp bollen på offensiv planhalva, men vi fick för korta anfall och det gjorde att Öis kunde starta en hel del omställnin­gar.

Trots ”krysset” försökte Eklund se det positiva.

– Vi har samma avstånd till Örgryte och utökade avståndet till de andra lagen med en poäng. Vi får bara hitta tillbaka till effektivit­eten, avslutade Eklund.

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON ??
Bild: KRISTER ANDERSSON

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden