Hallands Nyheter

Superinhop­paren

FOTBOLL: SUPERETTAN

-

Den sympatiske Bois-spelaren började som han nästan alltid gör – på avbytarbän­ken. Joel Palmquist är en sådan som sällan gnäller utan han köper sin roll.

Sedan Albert Ejupi gjort en snygg vändning och fått på ett kanonskott ledde plötsligt Varbergs Bois på Gamla Ullevi.

– Första 20 i första halvlek var vi väl inte riktigt där, men vi jobbar upp oss och får till bra kombinatio­ner. Andra halvlek då värmde jag upp för det mesta, skrattade Joel och fortsatte:

–GAIS FICK väl mer och mer tryck, men det kändes aldrig riktigt farligt som i andra matcher.

Han kom in i 69:e minuten och stängde matchen i 84:e med sitt – Landskrona senast tror jag? sa Palmquist på frågan om han minns när Bois vann senast.

Det var alltså den sjätte maj. Mot skånska Bois. På ett självmål.

- Det var väl inte så att vi lutade oss tillbaka. Vi fajtades till slutet, men det var skönt att inte behöva jaga mål som vi gjort hela säsongen, sa Joel.

Han sprack upp i ett enda stort leende efter att ha firat i omklädning­srummet. –Jag gör det jag kan för att hjälpa laget, sa Joel Palmquist.

EDIN HAMIDOVIC HADE en chans redan i andra minuten men lyckades inte ge Gais ledningen. Bois bästa chans i första hade Adama Fofana med Damir Mehmic räddade – precis som på Teddy Bergqvist chans i andra halvlek.

– Gais hade ett oerhört presspel, och som så många gånger tidigare tog det 25 minuter innan vi hittade rätt. Vi äter väl oss in, men är det något lag som ska leda i halvlek är det väl Gais, sa tränaren Joakim Persson på presskonfe­rensen.

 ??  ?? BOIS FIRAR PÅ GAMLA ULLEVI. Äntligen kom första segern sedan i maj för Varbergs Bois.
BOIS FIRAR PÅ GAMLA ULLEVI. Äntligen kom första segern sedan i maj för Varbergs Bois.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden