Hallands Nyheter

Tre poäng i Sjögeréns sista match

- MATTIAS NILSSON 010-471 53 15 mattias.nilsson@hn.se

Ryggdunkni­ngar och tillrop som ”ha det bra nu Johan” var det som Johan Sjögerén möttes av efter 1-0 mot Prespa. – Det betyder allt herregud, sa Vinbergs-forwarden som nu lämnar laget.

VINBERGS IF PRESPA

(1-0)

1 0

Vinbergs IF höll en avtackning innan avspark på Vinåvallen. Johan Sjögerén har spelat drygt 150 matcher för det grönvita laget.

–DET LÄT mycket, men det kanske stämmer. Jag kom ju hit vid sommaruppe­hållet 2014, och då hade jag hållit uppe ett halvår. Jag var med sista året i trean innan vi gick upp, minns Johan.

Nu flyttar 31-åringen till Linköping för att gå läkarutbil­dning. Men innan dess hann han vinna med Vinberg en sista gång efter Medion Kabashis tidiga mål på straff.

–Ställnings­krig. Det var lite ofokuserat ibland från båda lagen. Hawaii-fotboll, sade Johan om själva matchen.

I andra halvlek hade han kunnat öka på till 2-0 och det hade förstås varit grädde på moset.

– DET VAR ett bra läge. Det hade svidit om vi inte vunnit den här matchen. Men nu kan man njuta av det här ändå.

MEN FIRA? Glöm det.

– Jag ska faktiskt direkt och jobba. Jag jobbar på sjukhuset i Varberg och kör sista passet. Sen börjar skolan om en vecka. Har du gjort klart men någon klubb i Linköping?

– Inte än, men det kommer.

 ?? Bild: MATTIAS NILSSON ?? AVSLUTADE SOM VINNARE. Drygt 150 matcher i Vinbergstr­öjan blev det, men nu flyttar Johan Sjögerén till Linköping.
Bild: MATTIAS NILSSON AVSLUTADE SOM VINNARE. Drygt 150 matcher i Vinbergstr­öjan blev det, men nu flyttar Johan Sjögerén till Linköping.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden