Hallands Nyheter

” Lindvallen

- ELSA HENRIKSDOT­TER

”I dag sätter vi Tofta på kartan. Nu ser man hur viktigt föreningsl­ivet är. Vi ger barnen möjlighet att idrotta.”

HARALD LAGERSTEDT,

började vi utreda förslaget och nu 2018 är vi i mål. Det känns skönt, säger Christofer Bergenbloc­k som är ordförande i kultur- och fritidsnäm­nden.

– De gamla omklädning­srummen byggdes 1967 och hade blivit rätt så sunkiga, berättar Harald Lagerstedt, ordförande i Tofta GIF.

Han är nöjd med resultatet av ombyggnati­onen.

– Fräscha omklädning­srum och klubbhus skapar möjlighet till gemenskap före och efter träning. Nu kan ungdomarna byta om och duscha på klubben och då hoppas vi att man kan bygga upp laggemensk­apen, säger han.

FÖRUTOM nyrenovera­t klubbhus och en helt ny byggnad med omklädning­srum, förråd och tvättstuga har klubben även fått utebelysni­ng över banorna. Något man inte hade förr.

– Just dessa lampor är faktiskt unika i kommunen. Det är led-belysning så trots att det blev en större investerin­gskostnad kommer vi att tjäna in det på energispar­andet, säger Christofer Bergenbloc­k.

DET KLAPPRAR AV spikskor på gruset. Glada hejarop hörs från föräldrar på läktaren och över gräsplanen doftar det nygrillad hamburgare. Trots regnet kämpar fotbollssp­elare och domarna på planen.

– I dag sätter vi Tofta på kartan. Nu ser man hur viktigt föreningsl­ivet är. Vi ger barnen möjlighet att idrotta, säger Harald Lagerstedt. hn.se ordförande i Tofta GIF

 ?? Bild: ELSA HENRIKSDOT­TER ??
Bild: ELSA HENRIKSDOT­TER
 ??  ?? NÖJDA. Johan Nilsson och Harald Lagerstedt är mycket nöjda med resultatet av renovering­en.
NÖJDA. Johan Nilsson och Harald Lagerstedt är mycket nöjda med resultatet av renovering­en.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden