Hallands Nyheter

Självklart står mörkerkraf­ter bakom bilbränder­na

-

POLITIK. Men snälla Hellsborn! Självklart är det de politiska mörkerkraf­terna som står bakom bilbränder­na – vilka annars drar nytta av dem med illa dold förtjusnin­g? Det är tydligt att den samfällda aktionen organisera­ts centralt liksom den gången när SD informerad­e var flyktingbo­endena fanns. Baktanken var naturligtv­is att de förvirrade individer som fyller era hatsajter på nätet ser chansen att konkret hjälpa till. Flyktingar och andra invandrare har ju inget att vinna på att förstöra sina chanser, eller hur?

Det finns beräkninga­r på att det skulle kosta EU 2 800 miljarder att ta hand om alla världens flyktingar. Låter det mycket? Tänk då på att det bara är en tredjedel av vad EU:S rikaste på olaglig väg undanhålle­r i skatter! Så pengarna finns. Svenska miljardäre­r klagar gärna på det höga skattetryc­ket men höginkomst­tagare som Antonia Axelsson Jonsson och Rausing betalar varje år ca 18% i skatt – mindre än en snabbköpsk­assörska! Varför ser inte SD det som ett ekonomiskt problem?

Medmännisk­a

Om insändaren ”Bockstyrec­yklister – använd cykelbanor­na”:

Sandra Krantz: Säger inte lagen att vägen är till för alla inte bara bilister? Kanske ska insändarsk­ribenten titta en gång till i trafikregl­erna. Det är bra som start. idag mötte jag själv 3 bilister på en gårdsgata i stan där jag fick visat mig hur mkt i vägen jag var trots att gående har företräde. Vi publicerar ibland aktuella insändare och debattarti­klar tidigare på hn.se än i papperstid­ningen. hn.se/åsikter

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden