Hallands Nyheter

Sporthunk från Falkenberg klev in i ”Paradise hotel”

- MARTIN ERLANDSSON 010-471 53 40 martin.erlandsson@hn.se

Falkenberg­s nya ”Paradise hotel”-deltagare kan aldrig glömma terroratta­cken i New York den 11 september 2001. – Jag fyllde fyra år, men när nyheten kom tog kalaset slut, säger Oliver Gustafsson.

Snart fyller Oliver 21 år och han har även två kompisar som är födda just den 11 september.

– Jag fattade ingenting när jag var liten och nu tänker jag inte lika mycket på det, säger han till HN.

I går kväll var han själv med i tv, för då inleddes årets säsong av dokusåpan ”Paradise hotel”. Där ingår Oliver i en av de tre killgruppe­rna, som kallas ”sporthunka­rna” och kommer in som en sen överraskni­ng när ”romantiker­na” och ”bad boysen” redan har hunnit lära känna de fem tjejerna.

– Det var en svår situation att komma in sist, när de redan är en kille för mycket. Vi var nyktra och kom mitt i en fest på kvällen när de andra var fulla, men vi försökte snacka med tjejerna, berättar Oliver, som spelade fotboll i FFF tills han var 15–16 år.

TILL VARDAGS ÄR Oliver Gustafsson på Gekås belysnings­avdelning.

– Jag sökte till ”Paradise hotel” i oktober eller november, för jag ville komma bort från jobbet ett tag. Det var fantastisk­t att vara i Mexiko, för det händer mycket mer än det som spelas in och visas.

Han avslöjar också att han inte blev kär under programmet och fortfarand­e är ”100 procent singel”.

– Jag tror inte att någon går in med inställnin­gen att de ska bli kära. Min högsta dröm är att jobba med sociala medier och att vara med i tv är en bra ”shout out”, säger Oliver, som drabbades av en del näthat på Instagram när det blev känt att han var en av årets deltagare.

– Alla som är med får hat, men ställer upp för varandra. Det var mycket utseendeko­mmentarer, typ ”tjockis”, men det berör mig inte alls. Folk är väldigt stora bakom sina skärmar, men vågar inte göra ett skit.

Oliver har inte sett något av avsnittet ännu, men ångrar ingenting av det som hände. Han har bra kontakt med Alem Sacirovic, som också tillhörde ”sporthunka­rna”.

Förra året deltog två andra hallänning­ar i ”Paradise hotel”, Emma Hellström från Varberg och falkenberg­aren Pierre Louis Olsson, som 2015 hade vunnit den norska versionen av programmet.

FÖRUTOM FESTANDE och sex blir det gott om falskspel, glädje och svek i årets säsong.

– Det är lättare sagt än gjort att spela spelet. Det gäller att vara sig själv för att komma långt, samtidigt måste du vara duktig på att spela ett spel. Det är svårare än det ser ut, och det tär väldigt mycket på psyket att vara där, säger den 23-åriga stockholms­tjejen Danijela Djordjevic till TT.

 ??  ??
 ?? Bild: JOHNNY WOHLIN/TV3 ?? JOBBAR PÅ GEKÅS. 20-årige Oliver Gustafsson från Falkenberg är med i årets ”Paradise hotel” som en del av killgruppe­n som kallas ”Sporthunka­rna”. Redan i andra avsnittet, som sänds i kväll, sker den första utröstning­en.
Bild: JOHNNY WOHLIN/TV3 JOBBAR PÅ GEKÅS. 20-årige Oliver Gustafsson från Falkenberg är med i årets ”Paradise hotel” som en del av killgruppe­n som kallas ”Sporthunka­rna”. Redan i andra avsnittet, som sänds i kväll, sker den första utröstning­en.
 ?? Bild: STINA STJERNKVIS­T/TT ?? KRÄSEN. ”Jag är en väldigt kaxig och manipulati­v tjej. När det kommer till killar är jag sjukt kräsen”, säger Danijela Djordjevic i ”Paradise hotel”.
Bild: STINA STJERNKVIS­T/TT KRÄSEN. ”Jag är en väldigt kaxig och manipulati­v tjej. När det kommer till killar är jag sjukt kräsen”, säger Danijela Djordjevic i ”Paradise hotel”.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden