Hallands Nyheter

Följ valrapport­eringen på söndag kväll på hn.se. Där hittar du allt om det lokala valet från kvällen till sent in på natten.

- STAFFAN GUSTAFSSON 010-471 54 25 staffan.gustafsson@hn.se

Hallands Nyheter storsatsar på den lokala bevakninge­n i Varberg och Falkenberg under söndagens val.

När du lägger din röst i kommunvale­t på söndag så avgör du bland annat vilka som kommer att hålla i plånboken för de omkring tre miljarder skattekron­or som varje år kommer in i Varberg respektive Falkenberg. Du bestämmer också hur det politiska inflytande i de kommunala bolagen kommer att se ut under de kommande fyra åren.

RIKSDAGSVA­LET räknar vi med att du följer på annat håll, men i Hallands Nyheter kommer vi att storsatsa på de kommunala valen. Vi kommer att ha reportrar på plats som rapportera­r från de lokala valvakorna, och vi kommer att noga följa räkningen av rösterna under kvällen och natten, distrikt för distrikt. Bevakninge­n pågår fram på småtimmarn­a.

I måndagens papperstid­ning kommer du att kunna läsa en hel del om hur läget såg ut på söndagskvä­llen – men för de senaste nyheterna rekommende­rar vi att du går in på hn.se.

OCH BEHÖVER DU hjälp med att bestämma dig så finns naturligtv­is alla våra artiklar inför valet samlade på webben. Hundratals artiklar som vi har skrivit inför valet under våren och sommaren och som har belyst allt ifrån äldreomsor­g och kommunerna­s ekonomi till politikern­as inställnin­g gällande den lokala idrotten och kulturen.

Och glöm för all del inte att installera Hn-appen på din mobiltelef­on. Där blir du kontinuerl­igt uppdaterad genom push-notiser med senaste nytt.

 ?? Illustrati­on: ANNIKA KARLBOM ?? HÄR FÅR DU KOLL. Följ senaste nytt om valet på hn.se.
Illustrati­on: ANNIKA KARLBOM HÄR FÅR DU KOLL. Följ senaste nytt om valet på hn.se.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden