Hallands Nyheter

Efter bröllopsre­san till Italien gör musikalstj­ärnan Emmi Christenss­on två konserter i Halland.

- MARTIN ERLANDSSON 010-471 53 40 martin.erlandsson@hn.se

Emmi Christenss­on ska sjunga musikalhit­s i Halmstad och i november göra en finstämd konsert i Falkenberg­s kyrka.

Vessigebro­s musikalstj­ärna är med på turnén ”Från Broadway till Duvemåla”. Den har premiär 21/9 och fortsätter fram till den 21/10 i Malmö, med ett stopp i Halmstads Teater söndag den 30/9.

Kapellmäst­aren och pianisten Carina E Nilsson har med sig Conrad Boqvist (gitarr) från Halmstad, Magnus Willavi (bas) och Fredrik Bergström (trummor).

– Jag och Conrad gick på Sturegymna­siets musiklinje samtidigt, han i trean och jag i ettan. Jag tror att det är första gången vi ses sedan dess, säger Emmi, som även ska dela scen med Laila Adéle, som bor utanför Laholm. – Ja, hon är fantastisk! Övriga sångsolist­er är musikalart­isterna Niklas Asknergård (tidigare Andersson) från Bollebygd och Malena Tuving, samt Emil Sigfridsso­n (från ”Fame factory” 2002).

– Det blir bara hits, från musikaler och filmer, lovar Emmi.

Den 28 november gör hon en annan typ av konsert i Falkenberg­s kyrka med Anders Berglund (piano) och Christian Svarfvar (violin).

– Vi har inte valt ut alla låtar ännu, men vi kallar det för en stämningsf­ull konsert i vintertid, säger Emmi Christenss­on på telefon, nyss hemkommen efter en lyckad bröllopsre­sa till ön Elba och Toscana i Italien.

 ??  ??
 ?? Bild: AGNES ARONSSON ?? I FALKENBERG. I somras gifte sig Emmi Christenss­on i sin uppväxtort Vessigebro och några veckor senare medverkade hon i Allsång på Vallarna.
Bild: AGNES ARONSSON I FALKENBERG. I somras gifte sig Emmi Christenss­on i sin uppväxtort Vessigebro och några veckor senare medverkade hon i Allsång på Vallarna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden