Hallands Nyheter

3 röster om Anneli Andelén

-

– Anneli är en fantastisk lagspelare, med ett väldigt driv, hon är lyssnande. Sedan har hon ett perspektiv utifrån, är född i Älvsered, har drivit företag, och bott utomlands som fotbollspr­offs. Jag tror att det här är goda egenskaper för jobbet.

– Jag ser fram emot att introducer­a henne i jobbet som kommunstyr­elsens ordförande under hösten. Det kommer jag att ha tid till. Hennes svaghet är att hon inte har någon politisk erfarenhet, men hon har så många andra styrkor, så det blir inget bekymmer.

– Anneli gjorde en väldigt bra personvals­kampanj. Det är friskt och bra. Den inom Centern som får flest kryss vinner och det har alla varit medvetna om. – Anneli har gjort en fantastisk personvals­kampanj. Hon har varit jättedukti­g, visat ett jävlar anamma, vilket jag tycker är jätterolig­t. Anneli är en viktig del i Centerns framgång i Falkenberg.

– Under det här året som Anneli har varit med oss i kommunpoli­tiken har jag lärt känna henne. Det är en person som jag har lätt för, som kan företagand­e och som är van att jobba tillsamman­s. Hon är en lagspelare och det är viktigt i politiken. Hennes erfarenhet av lagidrott på elitnivå är viktig. – Jag känner Anneli från fotbollen. Hon var en fantastisk­t fotbollssp­elare med en härlig personligh­et på alla sätt och vis. Det var en person som gjorde avgörande prestation­er på fotbollspl­anen, vilket även smittar av sig utanför planen. Jag uppfattar henne som en väldigt målmedvete­n person.

– Anneli har glimten i ögat, är charmig och en varm person. Det tror jag betyder väldigt mycket när man ska skapa relationer till andra människor. Sedan har hon en otrolig allmän kompetens om det mesta. Anneli var en bidragande orsak til att det gick bra för landslaget under den perioden. En lagspelare som hade förmågan att göra avgörande saker.

 ??  ?? MARI-LOUISE WERNERSSON (C), Kommunstyr­elsens ordförande i Falkenberg:
MARI-LOUISE WERNERSSON (C), Kommunstyr­elsens ordförande i Falkenberg:
 ??  ?? MARIKA DOMANSKI-LYFORS, Landslagsc­hef :
MARIKA DOMANSKI-LYFORS, Landslagsc­hef :
 ??  ?? TORE HOLMEFALK, Centerpoli­tiker:
TORE HOLMEFALK, Centerpoli­tiker:

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden