Hallands Nyheter

Fortsatt dystert för Böljan

- KARL-OSKAR SKEPPSTEDT

En ny tung förlust för IF Böljan. Men Mallbacken­s IF Sunnes vinst med 2-0 borde ha kunnat vara seger till Böljan enligt tränare Tobias Barin.

MALLBACKEN BÖLJAN FALKENBERG

(1–0)

2 0

– Vi var hyfsat bra både i anfallet och defensiven, men vi saknar lite energi och skärpa i de avgörande lägena, sa Barin efter matchen.

BÖLJAN ÖPPNADE STARKT, och Matilda Johansson fick på en bra smäll som träffade kryssribba­n i inledninge­n av matchen. Sanna Nilsson gjorde förarbetet från kanten och förlängde till Matilda som fick till skottet mot första stolpen.

– Hade det blivit mål hade kanske matchbilde­n varit en annan, sa Matilda Johansson om ramträffen.

Men istället blev det ledning för Mallbacken strax därefter efter en märklig straffsitu­ation där Barin tyckte domaren blåste lite för lätt.

– Jennifer (Andersson) är knappt nära, men domaren föll för det, sa Barin om brytningen.

STRAFFEN GICK IN och Böljan fick kämpa i uppförsbac­ke. Böljan pressade på för kvittering­en i andra halvlek, men istället blev det 2-0 till Mallbacken efter en situation där Jasmine Strandberg missbedömd­e en boll utanför straffområ­det. Jasmine nådde inte fram till bollen och förlusten var ett faktum efter att Mallbacken rullat in tvåan.

– Mallbacken skapade egentligen inte så mycket mer än målen. Det var lite halvchanse­r, men det var samma för oss. Det var lite konstig match med dålig energi från bägge lagen. Vi hade lite mer att säga till om, men fick inte med oss resultatet, sa Barin.

”Vi saknar lite energi och skärpa i de avgörande lägena” TOBIAS BARIN tränare

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden