Hallands Nyheter

Jagar speltid

- SIMON CARLSSON 010-471 53 27 simon.carlsson@hn.se

Men det är alltid säkert att veta att man sitter på ett långt kontrakt.

HAN TALAR SIG varm om kärleken till staden Falkenberg och åker ”hem” så ofta han kan.

– Har jag två–tre dagar över så åker jag ner. Har du någon kontakt med Falkenberg­s FF?

– Jag har ju en del kompisar i laget som jag har kontakt med nästan dagligen som Mergim Laci, Edi Sylisufaj och Osama Hassan. Men jag har inte haft någon kontakt med föreningen.

När det var aktuellt med en utlåning under sommaren uttalade sig Ajdarevic i Nerikes Allehanda om att FFF inte var ett alternativ.

– Så länge FFF inte visar något intresse för mig är det svårt att ta ställning till om det skulle vara intressant att spela där igen, menar han. Så det finns ingen schism mellan dig och klubben?

– Nej absolut inte. Jag visade för alla i Falkenberg vad jag kunde, jag gjorde två mål på två matcher under försäsonge­n. Jag var bara 16 år och det var många som snackade om mig och att jag skulle få ett A-lagskontra­kt, men så blev det inte. Men det kommer aldrig vara några ”hard feelings” mellan mig och FFF, det är klubben i mitt hjärta.

Han drömmer fortfarand­e om spel utomlands, men ett stort problem är bristen på seniorfotb­oll. I tävlingssa­mmanhang kan man räkna Ajdarevics insatser på två händer.

– Det är dags nu, jag är 20 år gammal och börjar komma upp i en ålder där vissa redan har fått sitt stora genombrott. Det tar mycket på psyket att hela tiden sitta på bänken eller läktaren, men det gör mig stark och då kan jag hantera det när jag väl kommer utomlands, säger Alfred Ajdarevic.

 ?? Bild: SIMON CARLSSON ??
Bild: SIMON CARLSSON

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden