Hallands Nyheter

S katastrofa­lt”

- JAN STOHR 010-471 51 47 jas@hallandspo­sten.se

”Vi köade från det att de öppnade klockan 23 till ungefär 00,30. Under den tiden såg vi inte skymten av en enda ordningsva­kt. Och ändå inträffade sex, sju rejäla slagsmål i kön.”

bråket, då personer kastade flaskor och möbler i ett tumult på konsertlok­alens övre plan.

– Det kändes helt katastrofa­lt. Jag var där med min kompis dotter och hennes kamrat. Vi hade kört från Malmö. Jag var helt nykter och är något äldre än de flesta i publiken. Det kändes inte som att arrangören hade någon som helst koll. Och senare på kvällen såg jag hur den ensamma tjejen som skötte insläppet gav upp. Jag såg henne slå ut med händerna och sedan gick folk bara in. Utan någon som helst koll. Det var var tufft för henne eftersom både de som skulle in och de som gick ut för att lufta sig eller röka skulle ut och in på samma ställe, fortsätter hon och jämför med hemstaden:

– Där har man alltid vakter vid toalettern­a. Här såg jag sådant som jag uppfattar som att folk tog droger. Det är viktigt att lyfta upp det här. Bråket kunde ha gått ännu värre, säger hon.

TIDNINGEN HAR SÖKT företrädar­e för Halmstad Live för en kommentar till helgens arrangeman­g. Ägarna har bett om att få tidningens frågor mejlade till sig, med motivering­en att det varit stort tryck på dem från media, men har efter det dessvärre inte återkommit.

Halmstad Live har inte haft någon invändning mot det vi tidigare rapportera­t om från helgens stora bråk.

 ?? Bild: HALMSTAD LIVE ?? tidigare konsert på Halmstad Live.
Bild: HALMSTAD LIVE tidigare konsert på Halmstad Live.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden