Hallands Nyheter

Nu flyttar HN:S redaktion till ny adress

- ELLINOR SVENSSON ellinor.svensson@hn.se

Nu har flyttlasse­t gått mot nya lokaler. Hallands Nyheters redaktion i Falkenberg flyttade under måndagen in ovanför Stortorgsg­allerian.

HN:S redaktion och annonsavde­lning i Falkenberg flyttade under måndagen in i nya lokaler. Redaktione­n har sedan årsskiftet 2015/2016 suttit på Lasarettsv­ägen bredvid vårdcentra­len. Men nu är det alltså dags för flytten till nyrenovera­de lokaler på andra våningen i Gallerian vid Stortorget.

– Det är en enorm förbättrin­g när det gäller arbetsmilj­ön och det är betydelsef­ullt att vi finns centralt i Falkenberg, säger Viveka Hedbjörk, chefredakt­ör på Hallands Nyheter.

I GÅR STÄLLDES de sista sakerna i ordning inför att personalen flyttar in i dag.

– Det känns fantastisk­t roligt att vi ska tillbaka till ett mer centralt läge i Falkenberg och dessutom till lokaler som är bättre anpassade för vår verksamhet, säger Åsa Lindqvist, redaktions­chef på Hallands Nyheter.

DET KOMMER ATT vara journalist­er och annonsförs­äljare som flyttar in i de nya lokalerna i centrala Falkenberg. För kunder som vill få hjälp med prenumerat­ionsärende­n och privatanno­nser får de fortsatt vända sig via telefon till den centrala kundservic­e som finns för samtliga tidningar inom Stampenkon­cernen.

– För redaktione­ns del så kommer det att vara närmare till myndighete­r och förvaltnin­gar som vi bevakar dagligen. Lokalerna är även bättre anpassade för en modern tidningsre­daktion, säger Åsa Lindqvist.

 ?? Bild: ANNIKA KARLBOM ?? REDAKTIONE­N FLYTTAR IN. Chefredakt­ören Viveka Hedbjörk flyttar in de sista sakerna i HN:S nya lokaler på andra våningen i Stortorgsg­allerian.
Bild: ANNIKA KARLBOM REDAKTIONE­N FLYTTAR IN. Chefredakt­ören Viveka Hedbjörk flyttar in de sista sakerna i HN:S nya lokaler på andra våningen i Stortorgsg­allerian.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden