Hallands Nyheter

Förlustfri­a sviten är bruten för Bois U21

Mer på webben

- MARTIN ÖRTEGREN 010-471 52 45 martin.ortegren@hn.se

Kalmar satte stopp för den förlustfri­a sviten på fem matcher i U21-serien. – Det märks att de har ett par spelare i Allsvenska­n, sa Zev Taublieb, efter 1-3-förlusten.

Efter en seger och fyra kryss åkte Bois U21-lag på sin första förlust. Matchens lirare, Adrian Edqvist, sulade och dribblade sig förbi tre Bois-försvare och stänkte upp bollen i nättaket.

Målet innebar 2-1, vilket var halvtidsre­sultatet. Minuten innan hade Daniel Krezic kvitterat på nick.

– Det märks att de tränar tillsamman­s och är mer samspelta. Vi har hälften från A-laget och hälften från U-laget, sa Taublieb.

I andra halvlek hade smålänning- Hallands Nyheter sände matchen mellan Varbergs Bois och Kalmar på vår sajt hn.se. Där kan ni se både hela matchen i repris samt ett välfyllt höjdpunkts­paket med bland annat Adrian Edqvists solonummer.

arna det mesta av spelet och Bois hade svårt att komma till lägen. Men ett hade just amerikanen. – Jag skulle kanske ha passat. Taublieb var inte med i truppen som åkte upp till Degerfors senast.

– Jag har haft ont i nyckelbene­t och vilat men under matchen kändes det bra och är nöjd med min insats. Jag spelade i en annan position än vad jag brukar göra, men det kändes bra i spelet utan boll, sa Taublieb.