Hallands Nyheter

Oliver Nedanovski: ”Jag vill göra ett fint avslut”

- SIMON CARLSSON 010-471 53 27 simon.carlsson@hn.se

Efter sex säsonger i den halländska fotbollen ska Oliver Nedanovski åter bli smålänning. – Efter andra barnet så känns det rätt att flytta hem, säger Nedanovski.

Han kom till Varbergs Bois inför klubbens andra år i Superettan 2013. Men det blev bara åtta inhopp i grönsvart tröja för Nedanovski innan han hamnade i Vinberg och från och med 2016 har han tillhört Tvååker.

Men efter höstens jakt på kvalplats till Superettan är det över för Nedanovski.

– Jag vill göra ett så fint avslut som möjligt i Tvååker innan vi flyttar tillbaka till Växjö. Vi kommer ju därifrån båda två och efter andra barnet så känns det rätt att flytta hem, säger Nedanovski.

Trots sparsamt med speltid efter sommaruppe­hållet har Nedanovski gjort åtta mål och är med det Tvååkers näst bäste målskytt under säsongen efter Rasmus Andersson på nio mål.

– Jag har fått bidra så mycket som jag kunnat den sista tiden efter att vi fick tillökning. Jag har väl blivit lite av en super-sub, säger han. Hur skulle det kännas att få avsluta med ett kval till Superettan?

– Det hade varit riktigt kul att få avsluta på det sättet med grabbarna. Men vi kommer nog behöva gå rent i så fall. Output Pressure har chans att hålla upp ledningen från innerspår då det spåret är perfekt på Axevalla. Carl Johan Jepson är också en vass startkusk. Det är bra chans i spets. Ekipaget chansspika­s i ett öppet och spännande lopp.

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON ?? SUPER-SUB. Åtta mål har det blivit så här långt i Tvååkertrö­jan den här säsongen för Oliver Nedanovski.
Bild: KRISTER ANDERSSON SUPER-SUB. Åtta mål har det blivit så här långt i Tvååkertrö­jan den här säsongen för Oliver Nedanovski.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden