Hallands Nyheter

En bruten tå gäckar Tobias Karlsson inför helgens toppmöte

- MATTIAS NILSSON 010-471 53 15 mattias.nilsson@hn.se

En bruten stortå stör Falkenberg­s FF:S uppladdnin­g inför söndagens match mot AFC Eskilstuna. Den sitter på Tobias Karlsson.

FFF:S mittback Tobias Karlsson skadade sig i matchen mot HIF. Ena stortån är bruten.

HAN HAR VILAT från träning och fanns inte med när laget gnuggade på Vinåvallen­s konstgräs på tisdagen. Det blir en kamp mot klockan fram till söndag.

– Vi ska göra ett test på torsdag. Tån är bruten, men han kan spela med bedövning. Sen är frågan hur ont han har, säger tränaren Hasse Eklund.

Träningen innehöll annars mycket kvalitet.

– Jag är supernöjd. Det var jättebra tempo och intensitet, både i försvar och anfallsspe­let. Nu har vi varit lediga så det gäller att få upp tempot. Det kommer vara högt mot AFC så det gäller att vara förberedda, säger Hasse.

– De är hemmastark­a och vi är bortastark­a. Så det är upplagt för en riktigt tuff match. Vi slog dem hemma i våras och vi har olika metoder och sätter för att slå hål på deras defensiv.

”Tån är bruten, men han kan spela med bedövning. Sen är frågan hur ont han har”

TOBIAS KARLSSON

FALKENBERG VILL förstås avgöra det här redan på söndag.

– Vi hade ett bra snack efter Helsingbor­g och har lite revansch att fodra, sedan är vi bortastark­a och en sån här match ska ju gälla lite, även om det är ovisst på förhand. Vi vill vara med på slutet och har ett kanonläge nu. Vi ska försöka ta den här chansen och göra slut på serien, säger Hasse. HN har sökt Tobias Karlsson för en kommentar.

 ??  ??
 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON ?? SMÄRTAR. Tobias Karlssons tå är en oroshärd för FFF inför toppmatche­n mot AFC.
Bild: KRISTER ANDERSSON SMÄRTAR. Tobias Karlssons tå är en oroshärd för FFF inför toppmatche­n mot AFC.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden