Hallands Nyheter

”Matchen ska inte vara några problem”

- MATTIAS NILSSON

Missa säsongens match finns inte på kartan för John Björkengre­n. Han börjar repa sig efter hjärnskakn­ingen.

John Björkengre­n drog på sig en hjärnskakn­ing mot HIF och har även fått avstå en landslagsa­mling med U20. Han deltog dock på Falkenberg­s tisdagsträ­ning i Vinberg. Men inte fullt ut. När resten av truppen körde spelövning­ar höll sig John vid sidan om och körde passningsö­vningar med Linus Andersson.

–Man får inte ta det för snabbt, utan sakta men säkert. Det blir vila i morgon och sen träning igen på torsdag, säger John Björkengre­n. Går du för fullt då?

– Det vet jag inte. Vi får se hur läget är då, men matchen på söndag ska inte vara något problem. Nu är det väl som det ska, men jag fick ett litet bakslag igår (läs måndag) då jag fick lite ont i huvudet.

Han går försiktigt fram och nickar undvikes – så klart.

– Jag försöker vila huvudet så mycket som möjligt, och gör inget onödigt mot huvudet som kan göra det värre.

Björkengre­n känner att han vill ha minst en träning, där han går för fullt, innan mötet med AFC. Antingen på torsdag – eller lördag.

– Det är klart, men skulle det inte bli så är det inte hela världen. Jag har kört bra träning utanför planen med Linus och Mårten, säger John Björkengre­n.

Matchen som eventuellt kan avgöra vill han inte missa.

– Verkligen inte! Man själv och laget har kämpat hela säsongen. När man är så pass nära slutet vill man inte missa något.

 ?? Bild: MATTIAS NILSSON ?? TILLBAKA. John Björkengre­n hoppas kunna spela mot AFC Eskilstuna på söndag.
Bild: MATTIAS NILSSON TILLBAKA. John Björkengre­n hoppas kunna spela mot AFC Eskilstuna på söndag.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden