Hallands Nyheter

Wic hoppas kunna sprida poängen

- MATTIAS NILSSON 010-471 53 15 mattias.nilsson@hn.se

Kan Wic bryta sin negativa trend mot Endre på lördag? – Vi har pratat om att komma tillbaka till våra grunder, säger tränaren Mikael Nilsson.

Ser man till inbördes möten så leder Endre med 3–1 i matcher, men Warberg vann den senaste matchen med 3–2.

– Det var min första match som huvudträna­re, så där har jag bara positiva minnen och det känns bra inför morgondage­n, säger Mikael Nilsson.

ENDRE HAR INLETT med två vinster och två förluster medan Wic fortfarand­e väntar på sin första seger.

– Vi har kommit ifrån det vi gjorde bra under försäsonge­n, så därför har vi fokuserat på vad vi vill göra och inte så mycket på Endre faktiskt. Vi har nött detaljer i försvarssp­elet och spelvändni­ngar som varit ett kännetecke­n tidigare. Och förstås – matat avslut. – Det har vi gjort i ett antal veckor nu. Vi har skapat mycket lägen i de flesta matcher, kanske inte lika mycket mot Karlstad, men har inte riktigt fått dit bollarna.

ANDREA ENVALL, Camilla Halldén och Sandra Hawerman har levererat poäng, men fler måste dra sitt strå till stacken.

– Nu i veckan har Jenny Dahl, Sofie Karlsson och Sofia Greftén visat att de har något på gång. Hoppas de kan få ut det på matchen också, så poängen sprids mer.

SEDAN FÖRRA MATCHEN mot Karlstad finns två frågetecke­n. Amanda Johanssons fot har börjat strula igen och Ida Örnqvist har känning i ett lår.

– Vi hoppas på Ida, hon ska testa imorgon, men Amanda kommer inte spela.

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON/BILDBYRÅN/ARKIV ?? Ida Örnqvist ska göra ett test på matchdagen för att se om hennes lår håller för spel.
Bild: KRISTER ANDERSSON/BILDBYRÅN/ARKIV Ida Örnqvist ska göra ett test på matchdagen för att se om hennes lår håller för spel.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden