Hallands Nyheter

Guld i sikte

- MARTIN ÖRTEGREN 010-471 52 45 martin.ortegren@hn.se

att vara stark inför Tv-pucken. Vi brukar ha ett fyspass och ett ispass varje dag och ibland kör jag extra på isen för att stärka alla muskler, säger Svensson.

Och träningsdo­sen för den 15-årige forwarden har varit intensiv under en längre tid.

– Vi har tränat med 30-mannatrupp­en i ett år, träningar varje måndag. Under sommaren var det fysträning måndag och onsdag och med klubblaget resten av dagarna.

DET ÄR ETT praktiskt pussel att bo och gå i skolan i Falkenberg, spela och träna med klubblaget i Kungsbacka samt träna med Tv-puckslaget i Göteborg.

– Det blir verkligen långa dagar. Oftast har jag med mig mat, pluggar * 11.45 Gästriklan­d (Saab Arena), 18.00 Skåne (Saab Arena). * Fredag 2 november: 09.00 Dalarna (Saab Arena). på tåget eller försöker göra så mycket som möjligt i skolan. Jag tror att det är mycket tack vare min disciplin som gör att jag orkar. Jag lägger mig i tid och äter rätt. Vad tror du om chanserna?

– Jag tror vi har väldigt stora chanser. Vi är ett väldigt bra och skickligt lag som jobbar för varandra. Det är många olika bra spelartype­r. Vi kan absolut ta hem ett guld.

Han pekar ut tre konkurrent­er som de tuffaste.

– Jag tror det är Stockholm, som har två lag och Skåne. Men det är svårt att säga, vi har bara mött några av lagen, avslutar Svensson.

 ?? Bild: PRIVAT ?? guld”, säger Svensson.
Bild: PRIVAT guld”, säger Svensson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden