Hallands Nyheter

Andree Johansson väntar på besked från Tvååker 30

- MATTIAS NILSSON 010-471 53 15 mattias.nilsson@hn.se

Den nyblivna pappan Andree Johansson, 24, går fortfarand­e i väntans tider. – Hade Mattias Lindström varit kvar hade jag stannat till 100 procent, men vi får se vad Tvååker plockar in. Det är det första jag väntar på, säger han.

Tvååkers I F:s assisteran­de tränare Andree Johansson befinner sig på Uefa Advance-tränarutbi­ldning på Bosön när vi kollar läget om framtiden.

– Jag önskar jag kunde svara själv, säger han.

Johansson säger att han blir underrätta­d av Tvååkers klubbledni­ng om vem som är på gång som huvudträna­re.

– Jag får veta vilka de pratar med, men har ingen beslutsfat­tande roll, säger Andree och fortsätter:

– Annars är det andra lag som hört av sig, varav ett är lite hetare.

ANDREE JOHANSSON HAR varit assisteran­de i Tvååker bakom både Igor Krulj och Mattias Lindström och lagledare på Stig Kristensso­ns tid, men det blir inget huvudträna­ransvar – än.

– Jag hade väl en förhoppnin­g, men känner själv att jag kanske inte ska ta ett huvudträna­rjobb i Tvååker just nu, men gärna i framtiden. Tvååker ser mig som en assisteran­de, kanske med utökat ansvar för spelarrekr­ytering.

Om han inte blir kvar som assisteran­de är nästa steg att bli huvudträna­re på lite lägre nivå än division 1. Inom kort lär det bli officiellt vad han kommer att göra.

– Jag har sagt till Tvååker, och den klubb som varit på tal, att jag vill ha detta klart så fort som möjligt så man vet vad man går in med för premisser till 2019. Det kommer väl ett svar inom en eller två veckor, säger Johansson med ett viktigt tilllägg:

– Det är klart, skulle vi gå upp i superettan hade jag haft svårt att lämna Tvååker. Det hade varit en dröm att få vara med där med sin moderfören­ing.

”Andra lag har hört av sig, varav ett är lite hetare” ANDREE JOHANSSON, assisteran­de tränare i Tvååker

 ?? Bild: KRISTER ANDERSSON/ARKIV ?? STANNA ELLER LÄMNA? Var hamnar Andree Johansson nästa säsong?
Bild: KRISTER ANDERSSON/ARKIV STANNA ELLER LÄMNA? Var hamnar Andree Johansson nästa säsong?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden