Hallands Nyheter

Hugo Koch har tagit nya kliv i Rögle

- MARTIN ÖRTEGREN

I augusti gick flyttlasse­t för Hugo Koch från Falkenberg till Ängelholm. Spelet i Rögle har gjort honom redo för nästa veckas spel i Tv-pucken. – Det känns fantastisk­t roligt, säger Koch om att vara uttagen i lag Skåne.

Han blev falkenberg­are 2010 och fram till i somras spelade han i Halmstad Hammers.

– Inför denna säsong erbjöd Malmö och Rögle mig att spela för dem. Vi valde Rögle bland annat för att boendet var bra, säger Koch, som berättar om den första tiden:

– Jag bor med tre andra killar i Rögle och det har funkat väldigt bra att komma in i laget. Jag har även fått spela med J18-laget på slutet. Träningsmö­jlighetern­a är fantastisk­a. Jag bor 100 meter från ishallen. När jag är ledig kör jag lite extra gym och skottramp.

Centern anser sig tagit flera steg i sin hockeykomp­etens de senaste månaderna.

– Jag har utvecklats i hela spelet under tiden som varit. Nu på slutet har jag gnuggat på mycket med skottet. Forwardstr­änaren i Tv-puckslaget är även headcoach i U16-laget och han har jobbat väldigt mycket med mig.

De sista detaljerna ska finputsas i nästa vecka.

– Vi har två dagars camp med laget på måndag och tisdag för att gnugga alla special teams, har träning onsdag morgon och sen åker vi upp.

Koch är medveten om att det kommer bli en tuff turnering men tror på sitt Skåne.

– Vi har stora chanser, då vi är ett sammansvet­sat lag. Personlige­n är Göteborg är en stor rival för att man känner många där. Spelmässig­t är Stockholm Nord rätt heta.

 ?? Bild: PRIVAT ?? SIKTET INSTÄLLT. Hugo Koch har filat på sitt skott mycket under den senaste tiden och känner sig redo.
Bild: PRIVAT SIKTET INSTÄLLT. Hugo Koch har filat på sitt skott mycket under den senaste tiden och känner sig redo.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden