Hallands Nyheter

Nya poäng i den fria rollen för ”Stoffe”

- MARTIN ÖRTEGREN 010-471 52 45 martin.ortegren@hn.se

Ett mål med högerfoten och en assist med skallen. – Vi gör det vi behöver göra, sa Christoffe­r Carlsson efter 3-0-segern.

Tre poäng på kontot var det vitala, men mittfältar­en var inte helt nöjd med lagets prestation spelmässig­t.

– Vi vann matchen och det är vi jävligt nöjda med. Det är ingen av våra bättre matcher. Det får se ut som det vill, det är tre poäng som är viktigast. Det är ingen superduper­match egentligen. Vi är lite slarviga. De lät oss ta fram bollen ibland och då kanske vi lägger en lite svårare passning än vad vi ska göra. De lägen de får i första halvlek är när vi skänker bollen till dem.

I MINUT 18 utökade han FFF.S ledning. Det kom en fin djupledsbo­ll från Robin Östlind. Carlsson tog en löpning ned i banan och stack i djupet. Bollen gick genom den glidtackla­ndes mittbacken Claudio Perezs ben och Carlsson kom fri med Värnamos målvakt Joakim Wulff. Behärskat placerade han in bollen mellan benen.

– De brukar komma ut och försöka göra sig stora och då brukar det vara öppet där. Det var den enda tanken. Det gick bra denna gången, sa Carlsson med ett leende.

Att återigen få igång målprodukt­ionen gladde honom.

– Nu när vi haft två matcher där vi inte gjort mål och inte skapat så mycket så sätter det sig lite i huvudet kanske. När vi får 1-0-målet så kände jag att det kommer rulla på. Då visste vi att det skulle öppna upp sig i och med att de behövde poäng också. Jag trodde att vi skulle göra fler än tre mål idag i och med att trean kom ganska tidigt, men det är skitsamma egentligen.

HAN LÅG BAKOM det sista målet med sin nickskarv på Kalle Söderström­s inlägg.

– Vi har snackat mycket efter Afc-matchen, där vi hade mycket hörnor och inlägg, att vi måste ha någon som löper på främre stolpen. Jag var framför deras första försvarare och försöker bara att få en touch över. Sen att han (Egbuchulam) står där inne och sätter dit den är ju bara positivt.

 ?? Bild: CARL SANDIN ?? KYLIGT AVSLUT. Christoffe­r Carlsson sätter 2-0 bakr Värnamos målvakt Joakim Wullf och sätter 2-0.
Bild: CARL SANDIN KYLIGT AVSLUT. Christoffe­r Carlsson sätter 2-0 bakr Värnamos målvakt Joakim Wullf och sätter 2-0.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden