Hallands Nyheter

Taggad Möller åter i startelvan

- MARTIN ÖRTEGREN 010-471 52 45 martin.ortegren@hn.se FOTBOLL: SUPERETTAN

Sebastian Möller agerade inhoppare och målskytt senast. Mot Örgryte ska han ta en plats i startelvan.

– Det är den informatio­n jag har fått. Det känns bra och inspirerad­e att få spela en viktig match, säger Sebastian Möller.

Senast i förlustmat­chen mot Frej kom han in efter 38 minuter.

– Vi har snackat om att vi släppte in två enkla mål på fasta situatione­r. Det ska vi ta bort. Vi har minst åtta lägen att göra mål på, så det är ingen fara med spelet. Det ska vi bygga vidare på och vara mer kliniska i båda straffområ­dena.

UNDER MÅNDAGEN TOG Jönköping Södra en tung seger i kampen kring kvalplatse­rna och nu är Varbergs Bois på kvalplats i den oerhört jämna bottenstri­den.

Men det är inget Möller tänker på.

– Vi har allt i egna händer och kan inte bry oss om andras resultat, säger Möller.

Vårmötet var premiärmat­chen, som slutade med Öis-seger med 2-0. Göteborgar­na kommer med tre segrar och en oavgjord i bagaget.

– DE ÄR formstarka och har individuel­lt skickliga spelare, frejdiga på sina kanter i omställnin­gsspelet. MÅLSKYTT SENAST. Sebastian Möller gjorde säsongens andra mål mot Frej.

I Örgryteläg­ret finns en gammal bekant, Gabriel Altemark-vanneryr, som lämnade Bois i somras under uppmärksam­made former.

– DET KÄNNS väl lite speciellt så klart, men jag har vant mig vid att ha på mig en annan tröja under det sista halvåret, säger ”Gabbe”, som haft kontakt med flera Bois:are sedan flytten till Örgryte.

Men om forwarden kommer till spel eller inte råder det ett frågetecke­n kring.

– Jag har haft en långvarig infektion i kroppen, vi håller på och undersöker vad det är. Det är en match man verkligen inte vill missa, det känns inte jätterolig­t. SHL.

 ?? Bild: MATHIAS BERGELD ??
Bild: MATHIAS BERGELD

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden