Hallands Nyheter

Signell om Gulldén: ”Ka

HANDBOLL: SKADADE SPELARE MED I EM-TRUPPEN

-

Det är en fot som Isabelle Gulldén har haft problem med.

– Hon mår relativt bra. Det ser hoppfullt ut och rehab-träningen går åt rätt håll. Hon kommer troligtvis att vara med, men det kan man aldrig vara säker på. Vi följer upp det noggrant, säger Henrik Signell.

Förbundska­ptenen menar att ett slutgiltig­t besked om spel kommer dröja tills hon är helt friskförkl­arad. Truppen behöver inte spikas förrän dagen före Em-premiären.

– Men om vi sköter den här bi- ten (rehabilite­ringen) rätt och Bella lyssnar på de som kan det här ska det säkerligen gå bra, säger Signell lugnande.

Isabelle Gulldén är uttagen till EM i Frankrike. Trots det hänger frågeteckn­et kring handbollss­tjärnans skadeläge kvar. – Det är inte helt säkert ändå att hon håller i EM. Sådana här typer av skador kan slås upp, varnar förbundska­pten Henrik Signell på en pressträff.

FÖRSVARSSP­ELAREN Sabina Jacobsen opererades i knät i augusti.

– Hon har en problemati­k med diverse skador som hon dras med hela säsongen, Vi får tänka smart och inte ligga på för hög belastning. Hon har varit med i ganska många år och det gäller att hantera henne sparsamt så att hon orkar med hela mästerskap­et. Det är inget nytt där, inget vi är oroliga för.

Det var en väntad trupp som Henrik Signell tog ut och det närmaste

 ??  ?? MOT EM. Sveriges spelare i mathen mot Makedonien i maj. fr v Johanna Westberg, Daniela Gustin, Isabelle Gullden, Carin Strömberg ,Nathalie Hagman, Jenny en slutade 20-32.
MOT EM. Sveriges spelare i mathen mot Makedonien i maj. fr v Johanna Westberg, Daniela Gustin, Isabelle Gullden, Carin Strömberg ,Nathalie Hagman, Jenny en slutade 20-32.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden