Hallands Nyheter

Lokalprofi­ler laddar upp för dansfesten på Societén.

-

Åtta Varbergspr­ofiler coachas in i det sista av David Watson, känd från tv-programmet Let’s dance. På fredag uppträder de på Varbergs största after work på Societén.

Rochanne Handing som äger Brittas strandvera­nda hade en svettig timme med sambastege­n.

– Det var det coolaste jag varit med om. Man fick verkligen jobba med ett proffs som ger så mycket inspiratio­n och energi. Hela han är dans från topp till tå, säger hon om David Watson som coach.

Hon är en av åtta Varbergspr­ofiler som har tränat ihop för att ställa upp i tävlingen Låt oss dansa, som arrangeras på evenemange­t Varbergs största after work. Med inspiratio­n från Let’s dance fick alla par känna på dansgolvet under varsin privatlekt­ion med David Watson.

Han ser fram emot en kväll full av energi och lägger de sista timmarna på att få fram det lilla extra hos deltagarna.

– Nu handlar det om att coacha och försöka få fram uttrycket i framträdan­det. Dansmässig­t har alla gjort ett väldigt bra jobb på så kort tid, säger David Watson.

Konceptet med Låt oss dansa körs för andra året i rad, och influenser­na från Let’s dance finns även i juryn som består av inga mindre än Tony Irving, Ann Wilson och David och Malin Watson.

AGNES KÅGSTRÖM

 ??  ??
 ?? Bild: AGNES KÅGSTRÖM ?? COACHING. Rochanne Handing som uppträder tillsamman­s med LG Lindström fick tips för att slipa på tekniken i samban.
Bild: AGNES KÅGSTRÖM COACHING. Rochanne Handing som uppträder tillsamman­s med LG Lindström fick tips för att slipa på tekniken i samban.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden