Hallands Nyheter

Gekås satsar på ny sportbar som invigs i april

-

I april är det dags för invigning av Gekås nya, större sportbar som kommer att ersätta den gamla. Frågan är om Boris Lennerhov är den vd som får inviga den?

– Vi håller på att bygga en ny sportbar som kommer att bli dubbelt så stor som den gamla och den flyttas även till ett nytt ställe i butiken, säger Gekås vd Boris Lennerhov.

Sportbaren ligger i dag mitt emellan dam- och herrkläder­na och har plats för närmare 100 personer. Den nya sportbaren flyttas till ett mer centralt läge i varuhuset och kommer att ha cirka 200 sittplatse­r.

– I och med att vi invigde den nya butiksytan så har varuhuset blivit bredare och därför vill vi ha en sportbar mer mitt i butiken. Den nya kommer att sträcka sig från damkonfekt­ion och vidare hela vägen upp till livsmedels­avdelninge­n ungefär, säger Boris Lennerhov.

Lagom till i slutet på april räknar man med att den nya sportbaren är klar och då rivs även den gamla. Efter nyår börjar även arbetet med att ställa upp det 1 000 kvadratmet­er stora showroomet för trädgårdsm­öbler.

– Efter den här veckan så röjer vi allt med jultema och börjar göra i ordning för trädgårdsm­öblerna.

Som HN tidigare rapportera­t är det snart dags för Boris Lennerhov att lämna över vdposten för Gekås till någon ny under våren.

– Jag håller på att kratta i manegen och göra allting klart för den som så småningom ska ta över. Känns det fortfarand­e bra att sluta?

– Jag har alltid sagt att det är kul att vara här och göra jobbet men på ett sätt vill jag också sluta. Precis som förra gången jag slutade känner jag att det är dags nu. Christophe­r Vallerius christophe­r.vallerius@hn.se 010-471 50 26

 ??  ?? För Boris Lennerhov är tiden som Gekås vd snart över och jakten på en ersättare är i full gång. Blir det den nye vd:n som får inviga sportbaren i april? Bild: Ola Folkesson
För Boris Lennerhov är tiden som Gekås vd snart över och jakten på en ersättare är i full gång. Blir det den nye vd:n som får inviga sportbaren i april? Bild: Ola Folkesson

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden