Hallands Nyheter

Skriv kontrakt med Joel Palmquist!

-

Hallå Bois! Jag läser till min bestörtnin­g att ni ännu inte skrivit kontrakt med Joel Palmquist.

Vad håller ni på med? Ska ni ta bort den sista publikfavo­riten som vi har i klubben.

Först tar ni bort Peter Dahlberg och Karl Söderström, och nu kanske också Joel.

Ni skriver om ekonomi. Inte kan de väl vara ekonomi som gör att ni inte behåller Joel. Han är väl vad jag förstått den billigaste spelaren med kontrakt. (Och ger verkligen 200 procent när han väl får spela.)

Karl Söderström har säkert fått bättre betalt i FFF, men jag tror säkert att de finns sponsorer som kunde tänka sig gå in med extra pengar för att få behålla honom (Den störste publikfavo­riten). Han drog säkert minst ett par hundra extra på matcherna också. De är också pengar in i kassan.

Och Peter Dahlberg hade säkert gått att komma överens med. Tror inte han haft så hög lön i Lindome Gif. Förstår inte hur ni kunde släppa den enda äkta Boisaren! Och dessutom en bra mycket bättre målvakt än den som ni tog in istället. De finns ett ordspråk som säger att målvakten är halva laget. Under gångna året kan jag inte påminna mig om att vi kunnat sagt att i dag räddade målvakten oss. Inget ont om Matt, han gör säkert så gott han kan.

Nä, tänk om! Kanske borde ni tänka lite mer på vad publik och supportrar tycker. Jag känner många med goda kunskaper, tränare och ledare samt spelare som är på matcherna och undrar hur ni tänker inom ledningen. Och de är väl ändå så, att publiken är en viktig bit för ekonomin eller? Och den har ju minskat mer och mer för varje match. För att inte tala om supporterk­lubben, som på läktaren snart är helt borta. Tror också att spelarna tycker det är kul med mycket folk på läktarna.

Ta nu ert förnuft tillfånga och ta tillbaka Peter Dahlberg och behåll Joel. Denne goe kille med sån energi som alltid ger allt. Och till sist så hoppas vi på ett bättre och framgångsr­ikt 2019.

 ?? Bild: Fredrik Sandberg/tt ?? Insändarsk­ribenten ger några tips till Bois inför 2019.
Bild: Fredrik Sandberg/tt Insändarsk­ribenten ger några tips till Bois inför 2019.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden