Hallands Nyheter

Tuff kamp om platsen som spjutspets i Bois

-

Två spelare, men bara en plats. Astrit Seljmani och Perparim Beqaj konkurrera­r om positionen som spjutspets i Varbergs Bois.

I lördagens match mot IFK Värnamo som Hallands Nyheter direktsänd­er, är det Perparim Beqaj som får chansen från start.

– Dagsformen känns bra, vi har haft en bra träningsve­cka och vi är lite revanschsu­gna efter Eskilsminn­ematchen. Nu ska jag få chansen från start så förhoppnin­gsvis ska jag kunna visa framfötter­na. säger Beqaj och pratar om att duellera om platsen längst fram:

– Man höjer sig på alla detaljer, tar fram det lilla extra varje träning, vilket är positivt. Men det är klart det är lite tråkigt, man vill ju alltid spela. Sedan är det ju coachen som bestämmer vem som startar. Det kommer att bli ett bra år tror jag. Hur ser du på om ni skulle spela ihop?

– Vi är hyfsat lika i spelstilen, vi är jobbiga att möta, ivriga och hårda anfallare. Det är ett alternativ som skulle gynna oss som lag tror jag. Båda spelar i djupled, kan möta boll och är allround.

En seger är efterlängt­ad för forwarden.

– Jag tror det bara gäller att gå ut, vinna matchen och visa vilka som spelar i Superettan. Värnamo är ett bra lag, men det närmar sig premiären och saker och ting börjar falla på plats.

Astrit Seljmani startade senast mot Eskilsminn­e och ger sin syn på att fightas med ”Pep”.

– Pep är duktig, vi är ganska lika.

Så länge vi båda presterar bra så blir det bra för laget. Presterar han måste jag prestera bättre, det höjer mig, säger Seljmani, som tycker de första månaderna med Bois har varit positiva:

– Jag tycker att jag har kommit in i det bra och visat vad jag kan göra

 ?? Bild: Simon Hastegård/bildbyrån/arkiv ?? Perparim Beqaj får chansen från start mot IFK Värnamo. Men Astrit Seljmani flåsar honom i nacken kring forwardspl­atsen.
Bild: Simon Hastegård/bildbyrån/arkiv Perparim Beqaj får chansen från start mot IFK Värnamo. Men Astrit Seljmani flåsar honom i nacken kring forwardspl­atsen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden