Hallands Nyheter

Modigs mirakelräd­dning stoppade ett givet hörnmål för Norrby

- Mattias Nilsson mattias.nilsson@hn.se 010-471 53 15

Varbergs Bois slapp undan förlust mot Norrby. Ändå var det en besviken kapten nere vid spelaringå­ngen till planen. – Just nu direkt efter matchen betyder en poäng inte ett piss, sa Jesper Modig.

I nästa andetag fortsatte backprofil­en mer sansat analyseran­de:

– ...men vi studsar tillbaka från ett underläge och alla poäng vi kan ta är viktiga, sa Jesper.

I den 23:e omgången tappade Varbergs Bois, i alla fall tillfällig­t, sin positiva kvalplats mot Allsvenska­n. Dessutom har seriens tvåa, Mjällby AIF, en match mindre spelad än toppkonkur­renterna Jönköping Södra och Brage.

Men hallänning­arna har inte på något sätt gett upp kampen. Hösten lever ändå i allra högsta grad - även om tåget på perrongen så smått börjat tuffa.

– Förhoppnin­gsvis är det sju matcher kvar där vi kan ta fler än en poäng per match, sa Jesper Modig.

Själv stod Bois-backen för en grym insats när Norrby var nära att göra mål på en hörna i inledninge­n Varbergs Jesper Modig stod på rätt plats vid rätt tillfälle och kunde förhindra ett Norrby-mål i början av andra halvlek.

av andra halvlek men stoppades i absolut sista stund. Där kunde det ha blivit en jobbig uppförsbac­ke för boisarna.

– Man hinner inte tänka så mycket utan jag ska stå vid bakre stolpen på hörnor. Det var bara att ta bort den. Sen var man lite nervös efteråt, sa Jesper.

Vad tar ni med er?

– Vi får en poäng istället för noll och det är viktig, även om jag tycker att vi överlag förtjänar tre, men sån är fotbollen och Norrby jobbade hårt idag.

 ?? Bild: Krister Andersson/bildbyrån ??
Bild: Krister Andersson/bildbyrån

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden