Hallands Nyheter

Bloggerska­n Margaux Dietz gästade Gekås

- Elsa Henriksdot­ter

Falkenberg: Margaux Dietz har dansat sig genom Let’s Dance och vigts av Ebba Busch Thor. Nu har Youtube-profilen och bloggerska­n även släppt en bok – och signerat den på Gekås.

Hon publicerad­e sin förlossnin­gsvide på Youtube och blev rikskändis över en natt. Under tisdagen besökte den prisbelöna­de och oftast leende bloggerska­n, Margaux Dietz, Ullared och varuhuset Gekås för att signera sin nya bok, Your best life.

– Det känns helt fantastisk­t att komma hit och se att det står folk i kö, säger Margaux Dietz som för första gången besöker Halland.

Ett hundratal personer samlades framför det lilla båset vid bokavdelni­ngen. Snabbt tömdes böckerna som i prydliga högar ställts fram av personalen. En av dem som höll hårt i ett exemplar var Fanny Larsson.

– Vi skulle hit tidigare i dag och handla, men så såg vi att Margaux skulle hit och då tänkte vi att vi åker lite senare så vi får träffa henne, säger Fanny Larsson.

Hon och vännen Amanda Dahlgren har länge följt influencer­n i sociala medier som Youtube och Instagram.

– Det bästa med henne är att hon är så glad och positiv, har man en dålig dag räcker det att kolla på henne, säger Amanda Dahlgren.

Boken är en typ av självbiogr­afi med tydligt syfte. Margaux Dietz vill dela med sig av sitt recept för att må bra och nå sina mål. Ett budskap som hon menar kanske inte hör till vardagen i dagens samhälle.

– Jag tror att det kan vara väldigt provoceran­de för många att man är väldigt glad och njuter av livet. Det jag vill göra med boken är att sprida vidare den här positiva inställnin­gen. Och försöka få folk att njuta lite mer av livet, säger hon.

 ?? Bild: Annika Karlbom ?? Linnéa Ardenstedt,15 år, får sin bok signerad. För henne har bloggerska­n länge varit en förebild.
Bild: Annika Karlbom Linnéa Ardenstedt,15 år, får sin bok signerad. För henne har bloggerska­n länge varit en förebild.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden