Hallands Nyheter

Tre knivskurna vid bråk – utreds som mordförsök

- Jan Andersson

Halland: Tre personer skadades på fredagskvä­llen vid ett knivbråk på en pizzeria i Frillesås. Två män har gripits för dådet.

Det var strax efter klockan 20.30 på fredagskvä­llen som polisen larmades till en pizzeria i Frillesås söder om Kungsbacka.

Tre personer uppgavs då vara knivskurna, och två av dem fördes med ambulans till sjukhus.

Efter ett kortare genomsök i Frillesås påträffade polisen de två misstänkta gärningsmä­nnen. De är nu båda gripna efter överfallet, misstänkta för tre fall av mordförsök.

– Vi vet inte mycket mer än så här. Poliserna på plats förhör just nu vittnen till händelsen för att bilda sig en uppfattnin­g om hur det har gått till och vad som har hänt, säger Anna Göransson.

De närmare omständigh­eterna kring bråket är alltså ännu oklara, men det ska ha ägt rum inuti den aktuella pizzerian i Frillesås.

Den misstänkta brottsplat­sen är avspärrad.

Kan du säga något om de skadade personerna?

– Nej, inte mer än att två av dem är skadade och förda till Varbergs sjukhus.

Är fler gripanden aktuella?

– Det vet jag inte. Inget tyder på det just nu.

Lite senare på fredagskvä­llen meddelade polisen att en förundersö­kning gällande försök till mord i tre fall är inledd mot de båda gripna männen.

Under lördagsför­middagen meddelade polisen att de tre som skadats i händelsen fått lämna sjukhuset. Två personer sitter fortsatt frihetsber­övade.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden