Hallands Nyheter

Fakta: Nelson Sande

- Lena Berglund lena.berglund@hn.se

Fyller: 30 år 21 oktober. Bor: Falkenberg.

Gör: Lagerarbet­are.

Familj:

Sambon Clara, sonen Collin som fyller ett år 14 december.

Intressen: Golf, +3,7 i handikapp. slagit 370 meter. I dag har jag +3,7 i handikapp. Jag är mycket på Falkenberg­s golfklubb och har fått många vänner genom golfen.

När Nelson tagit studenten levde han ett fritt liv, han flyttade runt och testade olika jobb, under ett besök i Thailand blev han kompis med en kille från London som hade ett företag inom trading.

– Han undrade om jag ville vara med, och det var givet, jag åkte hem till Sverige packade mina saker och åkte till London. Han lärde mig jobbet så jag startade eget. Då var Nelson 24 år.

– Vi var ett gäng unga killar med mycket pengar som körde runt i lyxbilar och glänste. Vi arbetade hårt på förmiddaga­rna sen var det fest. Vi hade förtur i kön och gratis sprit på klubbarna, bara vi parkerade bilarna utanför, det drog folk. Det var roligt i början men livsstilen att festa varje dag satte sina spår. Jag valde att flytta hem.

Efter några månader i Sverige fortsatte han till släkten i Kenya och spelade golf varje dag och tävlade.

– Jag försökte hitta tillbaka till mig själv. Jag var där ett halvår.

För två år sedan träffade han genom kompisar i Göteborg Clara och resultatet blev lille Collin, född i december 2019. Det blev början på ett nytt liv. Ett nytt kapitel.

– Lite snabbt kanske, men det känns bra, jag har alltid tänkt att jag ska ha barn innan jag fyller 30 år. Jag trivs i Falkenberg och har lärt känna en del folk. Det är perfekt för Collin att växa upp här med sina kusiner. Jag är glad att jag drog från London, jag har hört att för flera av mina kompisar där har det tyvärr inte gått så bra.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden