Hallands Nyheter

Båda mina spikbud har bra chans trots bakspår

-

En eller många gäller i finalen i Klass Ifinalen. 6 Ruger har bra chans om han kommer till ledningen men det spår en bit ut och han möter flera tuffa konkurrent­er.

1 L.l.labero har intressant läge och 4 Pastors Girl gick bra på Åby. Glöm inte 12 Lucky Guy Boko som har toppform. Även i lägsta klassen är det många om budet. 4 Global Dubhe har fin form och passande spår.

2 Drizzle var duktig på Romme och kan kanske komma till spets igen men som sagt krävs lite streck här. Jag kör 12 Only Angelica O.C.. Hon var duktig senast men vi är bortlottad­e. Två streck räcker långt i guldfinale­n.

2 Very Kronos har kommit igång fint och har bra segerchans från ledningen men 9 Mister F.daag är en tuff konkurrent. Hästen gick bra på Åby och är säkert ännu bättre med loppet i kroppen. Fjärde avdelninge­n är ett intressant lopp över tre varv och här hoppas jag på skräll. 6 Kinky Boots är bra om han tävlar på topp och jag streckar även 12 Triton tidigt.

14 Digital Summit svarade för en bra comeback i Halmstad och kan runda samtliga.

Mitt första spikbud kommer i silverfina­len. 9 Four Guys Dream

kommer med formen i topp. Hästen är allra bäst när han får spara speeden och jag tycker inte att läget är något minus.

Jag har förhoppnin­gar på 9 Nova Mahiron i finalen i Diamantsto­et. Hästen höll jättebra i ledningen senast. Hon är snabb ut och springspår på tillägg passar.

2 Icecream In och 3 Shehuntyou­down och känns värst emot på förhand.

12 Hannibal Face

har bra chans i bronsfinal­en och är min andra spik i omgången. Spåret har ingen större betydelse. Hästen vann trots stor galopp på Romme och felfri blir han svår att stå emot under slutvarvet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden