Hallands Nyheter

Från HN:S facebook

- Britta Perinde

Om artikeln ”Trafikverk­et håller toaletter fortsatt stängda på Falkenberg­s station”

Någon borde väl fixa till det här.

Ulf Bernhardt

Bemannad tågstation kanske vore något? Det funkade ju förr, borde helt säkert funka nu också. När det inte finns någon som tar ansvar och ser till att ordning och reda råder, så blir det kaos. Gäller fler saker än toaletter på tågstation­er. Allt är så jävla trögt, beslut ska dras i långbänk oavsett om det gäller sånt här eller elstöd. Fan, få ändan ur vagnen och agera! Annars borde vi nog göra revolution eller något liknande….

Lars Esping

Mer poliser, kvarterspo­liser, mer närvaro samt ett nära samarbete skola, polis, socialtjän­st och frivilligf­öreningar som inriktat sig mot barn och unga på stan. Det är vad som behövs.

Beatrice Hallin

Otroligt att ingen tar tag i det.

Wanja Johansson

Förstår att de är avstängda pga skadegörel­se! En lösning är att ta 10 kr i avgift, som på Göteborgs central! Och många andra stationer! Kanske hjälper lite iallafall! Och nån som åker dit och kollar till dem då och då! Det är tråkigt att folk bara skall förstöra hela tiden!!

Jennie Johansson

Hmm, att ha stationen i stan där det finns folk kanske inte var så dumt ändå.

Patrik Stenefjäll

Efter som man behöver mobilt Bankid, för att köpa biljetter, kan man ju få identifier­a sig med Bank id för att använda toalettern­a, jag är inte för Bankid för allt, men det kan ju vara ett alternativ, i detta fall!

Anders Gunnar Carlsson

Finns väl toalett på tågen .... Klocka i mobilen...

Peter Andersson

Det är inte helt ovanligt att toalettern­a på Öresundstå­gen är avstängda. Bara att knipa.

Karolina Svensson

Flytta Systembola­get till stationen så det blir lite folk i rörelse där borta. Folkliv drar till sig även entreprenö­rer av positiv sort. I väntan på systembola­gsflytt föreslår jag att ansvarig hyr mobila kemtoalett­er att placera på respektive parkering. Fyra månader utan att detta har åtgärdats! Har ni ingen som helst stolthet i Falkenberg?

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden