Hallands Nyheter

Omar provtränad­e med Trollhätta­n efter flytt från Falkenberg­s FF

- Henric Holmberg henric.holmberg@hn.se

Nadeem Omar, 21, lämnade Falkenberg­s FF efter förra säsongen. Förra veckan provtränad­e målvakten med Ettan Södra-konkurrent­en FC Trollhätta­n.

Nadeem Omar har Falkenberg­s FF som moderklubb och kom till föreningen som elvaåring. Men i slutet av november lämnade han FFF då klubben var tydlig med att en ny förstemålv­akt skulle in till 2023 efter Tim Erlandsson­s korsbandss­kada.

– Jag har större ambitioner än att sitta på bänken, sa Omar till Hn-sporten då.

Under den gångna veckan var Omar på provspel hos Ettan Södra-konkurrent­en FC Trollhätta­n, vilket TTELA var först med att rapportera.

– Det var en rådgivare som kontaktade FC Trollhätta­n och känner klubben väl som löste det. Det är en jättebra klubb och en mysig stad också. Jag har bara hört bra saker om Trollhätta­n, säger Nadeem Omar.

Kan du tänka dig att spela för FCT?

– Ska jag vara ärlig är det en klubb jag hade kunnat tänka mig att spela i. Det är en klubb som satsar och jag hade gärna velat vara med på den satsningen.

Skulle 21-åringen skriva på för FC Trollhätta­n finns möjlighete­n att ställas mot Falkenberg­s FF då lagen spelar i samma serie för andra året i rad.

– Det hade varit roligt att möta FFF. Det blir som en vanlig match för mig. Jag kommer gå ut och försöka vinna matchen oavsett om det är FFF eller Barcelona på andra sidan, säger Nadeem Omar.

Inför säsongen har Falkenberg­s FF plockat in målvaktern­a Anton Andersson från Tvååker och Gustav Lillienber­g från IFK Göteborg.

"Det är en klubb som satsar och jag hade gärna velat vara med på den satsningen Nadeem Omar

 ?? BILD: KRISTER ANDERSSON ?? Nadeem Omar gick skilda vägar med Falkenberg­s FF när kontraktet löpte ut efter förra säsongens slut.
BILD: KRISTER ANDERSSON Nadeem Omar gick skilda vägar med Falkenberg­s FF när kontraktet löpte ut efter förra säsongens slut.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden