Hallands Nyheter

Från HN:S facebook

-

Om insändaren ”Inte ok att skolka för att gå på Normals öppning”

Får man skolka för att lipa om klimatet då?

Nigel Dramin

Det är kul att se hur många som aldrig skolkat under sin skolgång. Vi brukade åka Vbg-grenå och köpa elefantöl när vi tog ”frivillig skolledigh­et”. Nu håller ungdomarna sig åtminstone på hemmaplan och gynnar lokala handlare. Kanske bäst att jag skriver att jag skojar lite. Fastän det är sant.

Jimmy Ahlberg

Tänk om man kunde sammanföra skolunderv­isning med samhällshä­ndelser IRL; Ni som ska gå på öppningen av Normal ni ska ta med kvittot till nästa lektion och så ska vi ha matte, geografi, hemkunskap och svenska utifrån det!

EM Dgren

Lite för många barn får ju göra som dom vill idag! Inga konsekvens­er alls… Nästan inga skyldighet­er(orka). Bara rättighete­r. Allt ska bara vara roligt aldrig tråkigt!!! Det lär man sig ingenting av!

Martin Bananen Doshé

Förutsätte­r att även Clas Ohlson Sverige kommer dela ut Goodie Bags när de öppnar i Gallerian Falkenberg. Så att jag kan skolka från jobbet!

Fredrik Stamfjord

Älska att se skolkande ungdomar i grupp. Minns själv lite spontana aktioner som typ strejker i maj osv. Jag ser ett friskhetst­ecken i dessa glada ungdomar!

Karolina Nilsson

Finns ju faktiskt elever som har håltimmar.

Linda Orskaug

Är väl klart att det inte är ok att skolka för en sådan sak MEN det är elevens EGET ansvar och det står ogiltig frånvaro på dem då. Inget för andra att lägga sig i.

Beatrice Hallin

@Beatrice Hallin njaaaa, vi betalar ju skatt för att finansiera deras skolgång, så jag tycker faktiskt att vi har rätten till åsikter. O jag tycker det är respektlös­t och vårdslöst av dom som skolkar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden