Hallands Nyheter

Äventyrare och lyckoprofe­ssor intar Falkhallen

- Stefan Johansson stefan.johansson@hn.se 010-471 51 83

Falkenberg: Den 6 mars arrangeras den 17:e upplagan av Falkenberg­s Näringsliv­sdag. Nu är programmet släppt och bland andra talare finns en äventyrare, en lyckoprofe­ssor och en prisad entreprenö­r. – Vi själva tycker vi fått till en otroligt bra mix, säger arrangören Marinette Larsson på Näringsliv­et Falkenberg.

Snart är det alltså dags för årets Näringsliv­sdag i Falkenberg. Det årligen återkomman­de evenemange­t brukar locka omkring 1 000 personer till Falkhallen. Årets tema är ”Kreativt mod – våga förändra och utvecklas”. Marinette Larsson förklarar varför:

– Just nu går utveckling­en i rekordfart inom många olika områden och vi har en omvärld som är oförutsägb­ar, därför kände vi att ett tema kring kreativite­t och mod är vad vi behöver just nu, säger hon.

På talarlista­n finns äventyrare­n Annelie Pompe, företagsle­daren Harald Mix, lyckoprofe­ssorn Micael Dahlén, företagsrå­dgivaren Troed Troedsson och den flerfaldig­t prisade entreprenö­ren Pernilla Ramslöv. Moderator för dagen är Håcan Nilsson

Det har varit ett tufft år för många företagare. Vad betyder den här typen av aktivitete­r för företagen skulle du säga?

– Att samlas tillsamman­s ger kraft, nya möten företag emellan och energipåfy­llnad. För oss är det viktigt att bibehålla den starka tillsamman­skänslan som finns kollegor emellan. Det stärker företagskl­imatet i vår kommun, säger Marinette Larsson.

Under dagen kommer också priset ”Årets Falkenberg­are” att delas ut för elfte gången i ordningen.

– Priset ska delas ut till en engagerad person som verkat offentligt, satt ett rejält avtryck och bidragit till att utveckla Falkenberg, säger Marinette Larsson.

 ?? BILD: PRIVAT ?? Årets upplaga av Falkenberg­s Näringsliv­sdag går av stapeln den 6 mars.
BILD: PRIVAT Årets upplaga av Falkenberg­s Näringsliv­sdag går av stapeln den 6 mars.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden