Hallands Nyheter

Här kommer deras bedömning och tips för möten i kärlekens tecken:

-

Promenad

Mysfaktor: 3, väldigt väderberoend­e och årstidsber­oende. I dag var det dock ganska fint väder. Prisvärt: 5, helt gratis, absolut mest prisvärt!

Flyktväg: 2, känns svårt, men om man är riktigt snabb löpare så borde det gå att komma undan! Hångelvänligt: 3. Beror också på väder, omgivning och hur mycket annat folk som är i närheten, men det finns absolut möjligheter! Kommentar: Bra första dejt, väldigt lättillgängligt. Inte så intensivt då man inte tittar varandra i ögonen hela tiden. Går att prata om saker som händer eller som passeras. Väldigt bra och naturligt om någon av parterna har en hund, bra distraktio­n om samtalet blir stelt. Behöver inte diskutera eller tänka på vem som ska bjuda eller så, positivt!

Fika

Mysfaktor: 4. Men kan bero på val av kafé, detta kaféet var väldigt mysigt.

Prisvärt: 3, Det går att sitta kvar väldigt länge för en ganska låg kostnad, jämfört med på restaurang till exempel. Flyktväg: 3, beror lite på planlösningen, men det är en offentlig plats med fler personer, så ganska säkert i alla fall. Hångelvänligt: 2, beror på övriga gäster och möbler. Kommentar: Kan kännas as som en pressande första dejt, ganska intensivt med mycket ögonkontakt. Positivt att det inte är väderberoend­e. Kan vara jobbigt att komma på samtalsämnen. Positivt att man betalar innan, behöver inte bli stelt kring vem som ska betala, lätt att betala var för sig (vilket vi gillade när vi började dejta). Finns ofta mycket olika fika att välja på, så finns nog något för alla!

Shuffleboa­rd

Mysfaktor: 3, men beror också mycket på lokalen. Denna lokalen var bra!

Prisvärt: 4, men det är eftersom det är Aw-pris vid denna tiden, vilket är mycket förmånligt. Annars en 3:a. Ganska lång aktivitet till bra pris.

Flyktväg: 5, i denna lokalen är toalettern­a precis vid ingången, och de syns ej från shuffleboa­rden, så väldigt enkelt att smita iväg osedd med en ursäkt om toabesök, glöm jackan!igt: inte

Hångelvänligt: 3, beror lite på hur hu många som är i närheten, men det går att hålla sig lite i hörnet och vara ganska själva! Kommentar: Bra första ta dejt, k känns s väldigt avslappnat. Krävs ingen förkunskap! Kan dock bli lite problem om någon, eller båda, är väldigt tävlingsinri­ktade, för någon kommer att förlora. Bra potential som dubbeldejt!

Spa

Mysfaktor: 5, här är det väldigt svårt att få det mysigare. Mysfaktorn är verkligen maxad. Ljud, ljus, inredning och generell känsla! Prisvärt: 3, detta är ju den dyraste dejten av de vi testat. Vi tycker dock att det är väldigt prisvärt med ed kvälls- eller dagspa. Det är inte så dyrt ändå för många timmar av bra upplevelse med flera olika aktivitete­r. Ät gärna innan för högre faktor på prisvärt!

Flyktväg: 1, här blir det som abs absolut svårast att fly. Man är väldigt nära varandra och har dessutom inga kläder på sig, så en eventuell flykt blir långsam. Om man kan hålla andan riktigt länge kanske man kan försöka simma iväg! Ganska stort spa, kanske går att gömma sig i något rum! Hångelvänligt: 5, här känns det som om det är max på hånglig stämning. Fullt med härliga sängar och dämpad belysning och mängder med olika par. Det känns socialt acceptabel­t med mer fysisk närhet här än på andra platser. Kommentar: Väldigt avslappnan­de. Absolut ingen bra första dejt dock, väldigt intensivt och lång .är umgängestid som mycket svår att avbryta i förtid. Väldigt intimt med badkläder. Positivt att det är svårt att ta med mobilen, även om många verkar ha den med ändå (vi rekommende­rar att lämna de i skåpet för full närvaro). Superbra dejt när man vart ihop längre och verkligen vill ägna varandra full uppmärksamhet i några timmar!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden