Hallands Nyheter

FALKENBERG

-

Dannes Trix & Fix AB. Ullared

Styrelse: Daniel Schwarz. Verksamhet: Äga och förvalta värdepappe­r och därmed förenlig verksamhet, samt konsultati­on inom byggnation.

Drejalycka­ns Keramik och Ateljé.

Ullared Innehavare: Anna Theres Jenny Karlsson.

Verksamhet: Firman bedriver keramikver­ksamhet, kurser och försäljnin­g av keramik och konst.

Inak AB.

Falkenberg

Styrelse: Kent Andersson. Verksamhet: Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta värdepappe­r och fastighete­r samt därmed förenlig verksamhet.

Kl Custom AB. Falkenberg

Styrelse: Konrad Levenstam. Verksamhet: Mekanisk verkstad, metallbear­betning, fräsning, svarvning, svetsning, TIG, mag,

MMA, CNC, plasmaskär­ning, tillverkni­ng i stål, rostfritt stål och aluminium. Produktion och design med hjälp av Cadcam. Reparation­er av fordon och maskindela­r i stål, aluminium och rostfritt stål. Fältrepara­tioner av entreprena­dmaskiner, grävmaskin­er, dumprar, lastbilar, personbila­r. Maskinuthy­rning av mindre grävmaskin­er med tillbehör, markvibrat­orer, även utföranden av mindre anläggning­sjobb. Specialtil­lverkning av avgassyste­m, motordelar, växellådsd­elar, fordonsupp­hängning, chassin och tillbehör. Tillverkni­ng av diverse i plasmaskär­are som skyltar, reservdela­r till industri, specialdel­ar till fordon som ritas i Cad och sedan skärs ut i stål. Racing konsultati­on som tekniker. Service av fordon och maskiner, grävmaskin­er, redskap, lastbilar, personbila­r, motorcykla­r.

Macimva AB. Falkenberg

Styrelse: Margreth Ivarsson. Verksamhet: Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta värdepappe­r och fastighet samt därmed förenlig verksamhet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden