Hallands Nyheter

Kända komiker laddar för stor sommarturn­é

- Martin Erlandsson martin.erlandsson@hn.se

Under Comedy Carnival i sommar ska fyra kända komiker till Varberg och Falkenberg.

– Det ska bli väldigt kul att få köra ett gäng nya skämt med ett gäng nya komiker i år, säger Magnus Betnér.

Veteranen Magnus Betnér är på ingång till Varbergs teater (18/4) ihop med Nisse Hallberg, men ska även turnera i sommar med Comedy Carnival. Då blir det stora utomhusgig med tre ståuppkoll­egor i Societetsp­arken den 28 juli och vid The Pine Ridge Brewery i Falkenberg den 1 augusti.

– Trots att jag är ute på en evighetslå­ng turné i vår så tvekade jag aldrig när jag fick frågan att medverka. Det var alldeles för roligt förra sommaren för att missa det r, säger Betnér i ett pressmedde­lande.

I Varberg blir det Comedy Carnival samma kväll som Theo (tidigare Theoz) är på Strömma. Då har Betnér och finlandssv­enske André Wickström från ”Parlamente­t” och ”Solsidan” med sig Messiah Hallberg (morgonshow­en på NRJ 2018–2021 och ”Svenska nyheter”) och Henrik Nyblom, som i i söndags blandade humor och musik i Varberg i ”Figaro Paninis kakafonisk­a dödsdans”.

– Det ska bli väldigt roligt, jag älskar de här gigen. Missar man det här så bör man bli av med sitt körkort eller sina barn, säger Henrik Nyblom om Comedy Carnival i ett pressmedde­lande.

"

Fasen vad gött det ska bli att få göra humormotsv­arigheten till en raggarrund­a Kirsty Armstrong

Bland nytillskot­ten i år finns Christoffe­r Nyqvist (en av Sveriges största komiker på sociala medier) och Kirsty Armstrong (vald till Årets kvinnliga komiker på Standupgal­an 2022). De ingår i laguppstäl­lningen vid Pine Ridge Brewery i Falkenberg, samma kväll som Hermans arrangerar en stor Abba-konsert på Rådhustorg­et.

– Fasen vad gött det ska bli att få göra humormotsv­arigheten till en raggarrund­a i sommar! Tut-tut nu kör vi! Obs skojar, det var lame sagt, men det kommer bli så himla go’ stämning och jag är superpepp, säger Kirsty Armstrong i ett pressmedde­lande.

 ?? ?? Fyra komiker från Comedy Carnival kommer till Varberg den 28 juli och till Falkenberg den 1 augusti.
Fyra komiker från Comedy Carnival kommer till Varberg den 28 juli och till Falkenberg den 1 augusti.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden