Hallandsposten

SNFF har fastnat i måltorkan

- THOMAS ENGMAN

Även Wormo fick Snöstorp Nyhem tidigt i gungning och med ett tämligen tidigt ledningsmå­l gick scenariot skåningarn­as väg fram till fjärde raka segern.

Hemmalaget med tre raka förluster och 0–11 i målkvot var helt inriktat på att bryta trenden men turen och skicklighe­ten fann aldrig varandra.

– Vi får inte in bollen och visst skall vi göra mål främst i första halvlek, menar tränaren Jonas Magnusson,

Wormos mål blev en väckarkloc­ka och Snöstorp Nyhem var mycket nära en kvittering främst de gånger Kosovar Sulejmani och Vigan Ademi ostört fick avsluta i straffområ­det.

DEN POSITIVA TRENDEN fortsatte i andra halvlek samtidigt som Wormo lite ofrivillig­t valde tänka mer defensivt och det kunde straffat sig. Vigan Ademi var tillbaka efter skada och spelet hamnade oftast på högerkante­n och hans två tunga skott var värt ett bättre öde.

– Det var små marginaler inte bara de gångerna. Vi var tvungna att gå för det och resultatet speglar inte hela matchen, anser Jonas Magnusson.

Hemmalaget fick lägga alla ägg i samma korg och därmed öppnades det ytor för Wormo och med drygt minuten kvar att spela kom det avgörande målet på en kontring följt av en drömträff på stopptid.

– Det är aldrig roligt att förlora men det finns ju förklaring­ar till de senaste matcherna.

Jonas Magnusson pekar främst mot alla skador men flera spelare var tillbaka men fler tävlingsma­tcher krävs innan spelet hittar rätt form igen.

ORDINARIE MÅLVAKTEN Douglas Jakobsen har drabbats av en axelskada och från Kvibille har föreningen hämtat Johan Beike.

– Där har vi en fullgod ersättare och jag ser med tillförsik­t fram mot hösten och inte omöjligt att det kan komma in någon spelare till, säger Jonas Magnusson.

?? Bild: JARI VÄLITALO ?? BOLLEN RULLAR FEL VÄG. Snöstorp Nyhem söker både formen och målskyttet. Det fanns ljusglimta­r, men gick inte hela vägen mot Wormo.
Bild: JARI VÄLITALO BOLLEN RULLAR FEL VÄG. Snöstorp Nyhem söker både formen och målskyttet. Det fanns ljusglimta­r, men gick inte hela vägen mot Wormo.