Hallandsposten

Hamrén: ”Inte synd om mig”

- TT

Det har varit tyst om Erik Hamrén sedan landslagst­iden. Något Sveriges tidigare förbundska­pten, nybliven 60-åring, inte är särskilt besviken över. – Nej, det är inte alls synd om mig, säger han till GT.

Få svenska förbundska­ptener har kastats så hårt mellan himmel och helvete som Erik Hamrén. När han tog över efter Lars Lagerbäck i det svenska herrlandsl­aget, så var det vilda jubelkörer, vilket några år senare byttes ut till ilska efter uttåget ur EM i Frankrike 2016.

– Jag har inte sett någon match live i Sverige sedan jag slutade som förbundska­pten. Jag har varit på några träningar och sett några matcher utomlands. Men fotbollen följer jag mest på tv, säger han till GT.

– Jag mår bra, men jag behövde den här pausen.

Han har dock fått en del erbjudande­n från klubbar.

– Jag har hittills tackat nej till allt inom Skandinavi­en eftersom jag vill testa något utomlands. Men det ska vara något spännande och intressant. Jag har inget att ta ställning till just nu, men för några veckor sedan trodde jag att jag att det skulle bli en ny klubb.

Men han lockas i dagsläget inte av att uppdrag i Sverige.

– Det är självklart lättare att få ett jobb i Skandinavi­en. Men kanske ändrar jag mig och tittar mer aktivt i Sverige så småningom.

 ?? Bild: JOHANNA LUNDBERG ?? UR FOKUS. Erik Hamrén har under en tid varit i medial tystnad, men har trots det fått en hel del erbjudande­n från klubbar.
Bild: JOHANNA LUNDBERG UR FOKUS. Erik Hamrén har under en tid varit i medial tystnad, men har trots det fått en hel del erbjudande­n från klubbar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden