Hallandsposten

Vinnare trodde inte på att han vunnit

- JOAKIM KULLBERG 010-471 51 92 jk@hallandspo­sten.se

Den Halmstadbo som i helgen vann två miljoner på Lotto vägrar tro att han har vunnit förrän han ser pengarna på sitt konto.

Tiden när alla som spelar på Lotto med spänning följde dragningen i realtid är sedan länge förbi. Uppenbarli­gen kan det dröja en ganska bra stund innan spelarna rättar sina lottorader nuförtiden – det gäller i alla fall för den Halmstadbo som i helgen satsade hundra kronor och vann drygt två miljoner genom att pricka in sju rätt.

När Svenska spels vinnaramba­ssadör ringde upp vinnaren, som är i 70-årsåldern, på lördagskvä­llen

”Jag skulle kunna dela med mig till barnen. Hustrun och jag skulle ändå ha pengar kvar.” MILJONVINN­AREN

hade Halmstadbo­n svårt att tro att det var sant. Vinnaramba­ssadören förklarade att Halmstadbo­n prickat in samtliga sju siffror och att vinsten var 2 076 898 kronor men den skeptiske Halmstadbo­n trodde att det var ett skämt och ville själv kolla upp siffrorna – och se miljonerna på bankkontot – innan han börjar fira.

– Men som sagt det låter trevligt och skulle betyda mycket för en pensionär som mig. Jag skulle kunna dela med mig till barnen. Hustrun och jag skulle ändå ha pengar kvar. Men först måste vi se att det stämmer och pengarna in på banken. Men tack för att du ringde, sade Halmstadbo­n, som vill vara anonym, till Svenska spels vinnaramba­ssadör enligt ett pressmedde­lande.

Inom kort trillar pengarna in på Halmstadbo­ns konto – och då har han drygt två miljoner anledninga­r att fira vinsten.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden