Hallandsposten

BEGRAVNING­AR

-

* I Söndrums kyrka har hållits begravning­sgudstjäns­t för Yvonne Fries, Halmstad. Akten inleddes med att kantor Örjan Kappelin på orgel spelade Air av Bach samt på piano Sonatin nr 1 G-dur av Beethoven och Menuet och trio C-dur av Haydn. Officiant var kyrkoherde Nina Karemo. Avsked togs i kyrkan och som avslutning spelades på orgel Våren av Grieg.

* I S:t Olofs kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Bo Hjelm, Tylösand. Som inledning spelade musikdirek­tör Örjan Kappelin på orgel Våren av Grieg. Solisten Andrea Stjernedal sjöng Gabriellas sång av S Nilsson/p Bäckman, Tears in heaven av E Clapton samt What a wonderful world av Armstrong. Kyrkoherde emeritus Bo Wallén förrättade begravning­sakten. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades på orgel Tröstevisa av B Andersson.

* I S:ta Katarina har hållits begravning­sgudstjäns­t för Lennart Johansson, Halmstad. Kantor Christina Lindqvist inledde med att spela Vila av Hilliges. Solisten Ulf Blennerud sjöng Där rosor aldrig dör av Osborn och När du går över floden av P Karlsson. Officiant var komministe­r Torbjörn Andersson. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades på orgel Largo av Vivaldi.

* I S:ta Anna kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Lars-ove Larsson, Halmstad. Som inledning spelade kantor Cecilia Sandgren Air av Bach. Officiant var komministe­r Per Moberg. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades på piano Så skimrande var aldrig havet av Taube.

* I S:ta Anna kapell har hållits begravning­sgudstjäns­t för Hans Leander, Halmstad. Som inledning spelade Jessica Nylander på piano An der schönen blauen Donau av Strauss. Jessica Nylander sjöng även På en sjömans grav växer inga blommor av Hoes samt Håll mitt hjärta av B. Skifs/ P Hallström. Officiant var komministe­r Maja Lundström. Avsked togs i kapellet och som avslutning spelades på piano I am sailing av G Sutherland.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden