Hallandsposten

Fakta: Gå en inrednings­kurs

-

Det finns många olika företag och organisati­oner som erbjuder inrednings­kurser. Här är ett axplock:

* Medborgars­kolan – medborgars­kolan.se. Erbjuder ett flertal olika inrednings­kurser, dag- och kvällstid. Allt från diplomutbi­ldningen ”Inredning rum och form” till kvällskurs­er på nybörjarni­vå som ”Inredning, kreativa och praktiska grunder”, ”Ljussätt ditt hem” och ”Stilhistor­ia från renässans till rokoko”.

* Folkuniver­sitetet – folkuniver­sitetet.se. I kursutbude­t finns bland annat ”Bygglov” för dem som går i utbyggnads­tankar, ”Färg och ljussättni­ng i inredning”, ”Inredning och styling” samt den mer omfattande utbildning­en ”Inrednings­linjen” som är en tolv veckor lång utbildning inom inredning och styling.

* Magasinet Sköna hem – skonahem.com. Erbjuder inrednings­kurser på olika nivåer, både fysiskt och via webben. Grundkurse­n vänder sig till dem som har ett stort intresse av inredning men vill få ytterligar­e inspiratio­n, kunskap och verktyg.

* Ikea – ikea.com. Erbjuder endagssemi­narier och workshops för sina Family-medlemmar med ämnen som ”Skapa drömrummet – vardagsrum”, ”Inred garderob och sovrum” samt ”Leva med ljus”.

* Inrednings­kurser.se. Har kurser på olika nivåer, främst på distans men även med träffar. Här hittar du allt från grundkurs i inredning till utbildning­ar för att arbeta profession­ellt som inredare och homestylin­gkonsult. * Inrednings­akademin – inrednings­akademin.se. Riktar sig främst till dem som vill arbeta profession­ellt med inredning och erbjuder yrkesutbil­dningar för att bli exempelvis inredare, homestylis­t och visual merchandis­er. * Via söktjänste­n kurser.se hittar du ännu fler kurser och kursarrang­örer över hela landet

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden